П`ятниця, 29.03.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2011 » Квітень » 4 » 04 04 11 Дрогобицькі новини
12:22
04 04 11 Дрогобицькі новини
У Дрогобичі розпочався Міжнародний семінар тренінг «Майбутнє починається сьогодні»
Сьогодні, 4 квітня, у Дрогобичі у ЗОШ №2 розпочався Міжнародний семінар-тренінг з морального і превентивного виховання відповідно до навчальних засад посібника «Майбутнє починається сьогодні». Про це повідомив секретар міської ради Тарас Метик. Цей захід проводиться у співпраці із Всеукраїнською громадською організацією «Міжнародний шкільний проект» та «International School Project» (США). У семінарі беруть участь приблизно 100 педагогів Дрогобича, Стебника, Борислава, Трускавця, Самбора, Нового Роздолу, Дрогобицького, Самбірського, Мостиського районів. Семінар спрямований на вироблення теоретичної бази щодо профілактики шкідливих звичок у школярів з опорою на духовність та моральні цінності. У семінарі, який триватиме 3 дні, беруть участь 11 американських фахівців з штатів Індіана, Вірджинія, Вашингтон, Пенсільванія, Каліфорнія та Флорида.
 
У Дрогобичі у ремонт доріг вкладуть 30 мільйонів гривень
Як повідомив міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський на прес-конференції, яка відбулася у Ратуші 1 квітня, на ремонт дорожнього покриття Дрогобича цього року заплановано витратити приблизно 30 млн. гривень. Ремонтні роботи проводитимуть декілька фірм, зокрема, будуть залучені й іноземні. Зі слів Олексія Радзієвського, є домовленості з іспанською фірмою, яка готова у інвестувати у Дороги Дрогобича до 5 млн. євро.
 
 
У Дрогобичі фонд заробітної плати у медицині перевищено на 7 млн. гривень
Фонд заробітної плати в галузі охорони здоров’я Дрогобича за 3 місяці цього року перевищений на 7 млн. грн. Про це сьогодні, 4 квітня, на оперативній нараді у Ратуші повідомив міський голова Олексій Радзієвський. З його слів, важко спрогнозувати, яка ситуація буде до кінця року. Олексій Радзієвський звернув увагу на неналежну роботу керівників медустанов та доручив першому заступнику Олександру Коростельову провести детальний моніторинг фінансової діяльності кожної з цих установ, щоб з’ясувати причини такої ситуації, зробити висновки і подати конструктивні пропозиції. Нагадаємо, минулого тижня на прес-конференції міського голови Олексія Радзієвського журналісти порушували питання про те, що у пологовому будинку та міській центральній поліклініці працівників змушують писати заяви на переведення працювати на 0,8 ставки. Олексій Радзієвський повідомив, що перед керівниками медичних установ справді поставлена вимога економії бюджетних коштів, однак не через економію на зарплаті. Він наголосив, що виконання усіх соціально захищених статей має бути неухильно дотримане.
Переглядів: 979 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0