П`ятниця, 29.03.2024, 05:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Жовтень » 5 » 05 10 10 Дрогобицькі новини
10:42
05 10 10 Дрогобицькі новини
У Дрогобичі 65% чоловічого населення та кожна п’ята жінка - курці
Такі дані соціологічного опитування, яке провів міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді . Як зазначив працівник центру Ростислав Пелехач, було опитано близько 600 осіб. З його слів, у середньому курці на цигарки витрачають 10 грн. на день. Приблизно 50 % респондентів зізналися, що хотіли б позбутися шкідливої звички. Це соціологічне опитування було завершальним етапом місячника, який під назвою «Пізнай правду про куріння» впродовж вересня проходив у Дрогобичі. У рамках місячника у навчальних закладах міста проводилися лекції, інформативні години, під час яких спеціалісти центру вели повчальні бесіди із молоддю.
Богдан Бах став переможцем турніру, організованого до свого ювілею
У вересні цього року заступникові дрогобицького міського Голови з комунальних питань панові Богдану Баху виповнилося шістдесят років. З цим ювілеєм його щиро вітали друзі по роботі, родина, колеги. Все своє життя пан Богдан займається спортом – він кандидат в майстри спорту з настільного тенісу. Можна сміливо сказати, що тільки завдяки його наполегловості сьогодні настільний теніс у Дрогобичі є провідним видом спорту. У честь ювілею пана Баха друзі-спотрсмени організували минулої неділі турнір з настільного тенісу, в якому взяли участь тенісисти Дрогобича, Трускавця та Стебника. Змагання відбувалися в спортзалі СШ № 2, де постійно працює клуб з настільного тенісу міста Дрогобича і який облаштований та доглядається членами клубу. У результаті перемогу здобув ювіляр – пан Богдан Бах. Другим був член дрогобицького клубу пан Анатолій Гринишин, а третіми – трускавчвнин пан Юрій Витрикуш та голова тенісного клубу м.Дрогобича пан Олег Дацюк. Переможцям були вручені призи та грамоти, а ювіляру, крім того, подяку міських спортивних товариств. На згадку – фото. Хочеться, щоб пан Богдан, з виходом на пенсію, й надалі був лідером з настільного тенісу у Дрогобичі та передавав свій досвід молодим тенісистам.
Іван Фідик, суддя турніру
 
Шановні батьки багатодітних сімей!
  Просимо вас подавати у відділ документи, необхідні для видачі посвідчень. Посвідчення видаються одному з батьків за місцем реєстрації протягом одного місяця після подання таких документів: – Копії свідоцтв про народження дітей; – Копії сторінок паспорта батька та матері з даними про прізвище, ім’я, по батькові, дату його видачі і місце реєстрації, якщо батьки прописані за різними адресами ( не в місті Дрогобичі та Стебнику) проживання то принести підтверджуючу довідку одному з батьків з установи там де він прописаний; – Довідка про склад сім’ї з мокрою печаткою; – Фотокартки ( батьків та дітей ) розміром 30* 40 міліметрів; Посвідчення видають дітям з 6 років. – Файл або папку на зав’язку
Відділ сім’ї, молоді та туризму виконавчого комітету Дрогобицької міської ради
Переглядів: 511 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0