П`ятниця, 29.03.2024, 10:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Листопад » 8 » 08 11 10 Дрогогобицькі новини
10:24
08 11 10 Дрогогобицькі новини
У Дрогобичі та Стебнику 9 обдарованих школярів отримуватимуть стипендії міської ради
 Під головуванням заступника Дрогобицького міського голови з гуманітарних питань Богдана Пристая відбулося засідання комісії з призначення стипендії обдарованим учням загальноосвітніх та мистецьких шкіл мм.Дрогобича і Стебника. Названо 9 щасливчиків, які протягом навчального року щомісячно отримуватимуть по 130 грн. Це – першокласниця ЗОШ № 10 Юлія Фиштик, яка вже має поетичну збірку, восьмикласник Максим Угриновський (ЗОШ № 15), одинадцятикласники Софія Гретченко (гімназія), Наталія Шаран (ЗОШ №1), Олег Маланчук (ЗОШ № 16), вихованка зразкової літературної творчої студії «Любисток» Палацу дитячої і юнацької творчості, десятикласниця Діана Грицай, дев’ятикласниця Анна Нечипор (ЗОШ № 11), шестикласник дитячої художньої школи Данило Стангурський, восьмикласник ЗОШ №9, вихованець спортивно-оздоровчого центру «Еней» Мар’ян Гуржій.

У Дрогобичі бракує 8 млн грн на зарплату бюджетникам
Для забезпечення виплати заробітної плати праціникам бюджетної сфери у Дрогобичі бракує 8 млн.грн. Про це повідомив на оперативній нараді в Ратуші перший заступник міського голови Петро Суда. «Приблизно такий дефіцит коштів для виплати зарплати бюджетникам мають і в інших містах – Бориславі. Самборі, Стрию, - каже Петро Суда. – Причиною цього є спад виробництва, який відбувся в усій країні». Петро Суда доручив начальникам відділів подати уточнені дані щодо потреби в коштах для забезпечення виплати заробітної плати до кінця року, щоб оформити позику у казначействі.

У Дрогобичі руйнується пам’ятник Степанові Бандері
Тріщина в гранітному постаменті пам’ятника Степанові Бандері у Дрогобичі може призвести до його зруйнування http://drohobychanyn.io.ua/album397629. Про це сьогодні, 8 листопада, повідомив на оперативній нараді в Ратуші заступник міського голови з гуманітарних питань Богдан Пристай. «Таке враження, що хтось «допомагає» завалити пам'ятник і він невдовзі може впасти», - каже Богдан Пристай. Він доручив директорові департаменту міського господарства Юрію Кондратюку вжити невідклажних заходів для порятунку пам'ятника. Нагаємо, що цього року на Покрови вперше за час незалежності України в Дрогобичі на стінах деяких будинків у центрі міста з'явилися написи червоною фарбою із закликом "Геть Бандеру! KPZU.ORG».
 
Дрогобицький мер Микола Гук провів свій останній вихід до урядників
Сьогодні, 8 листопада, Дрогобицький міський голова Микола Гук на оперативній нараді з керівниками відділів, управлінь та служб міста зазначив, що для нього - це останній вихід http://drohobychanyn.io.ua/album397624 і процитував уривок з поеми Ліни Костенко «Берестечко»: «Як я втомися бути все на людях! Важке це діло — влада, булава.
То вони люблять, то вони не люблять.
Та всяк тебе ще й брудом облива. Не звикли думать, звикли говорити!
Кричати звикли — "слава" та "ганьба".
Злиденний дух, прикутий до корита,
лише ногами правду розгріба». На завершення Микола Гук зазначив, що новій владі місто передає у належному стані, а також подякував усім за спільну працю, побажав добра та здоров’я. Нагадаємо, на виборах 31 жовтня міським головою Дрогобича обрано Олексія Радзієвського.

Конкурс «Красуня манюня та юний лицар» відбудеться на Миколая
19 грудня 2010 року в Народному домі ім. І. Франка о 14.00 відбудеться конкурс «Красуня манюня та юний лицар» просимо від навчального закладу подати кандидатури дітей (1-4 клас). Передбачені такі виходи:  українській стрій та представлення; вихід в костюмах казкових героїв;  конкурс «Мій талант»;  вихід новорічно-різдвяних фей та добрих чарівників. Заяви подавати до відділу сім’ї, молоді та туризму виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
Переглядів: 581 | Додав: vvp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0