Вівторок, 16.04.2024, 21:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Вересень » 10 » 10 09 10 Дрогобицькі новини
10:09
10 09 10 Дрогобицькі новини
 У Дрогобичі побували учасники акції «Україна очима редактора»

У рамках всеукраїнської акції «Україна очима редактора» у п'ятницю, 10 вересня, в Дрогобичі побували 24 представники засобів масової інформації з Києва, центральних і східних областей України. Вони ознайомилися з містом, зокрема із зацікавленням оглянули його музеї, архітектурні пам’ятки.

Відбулася зустріч з міським головою Миколою Гуком, який розповів про історію Дрогобича і його сьогодення, відповів на запитання журналістів. 

 
У легкоатлетичній естафеті "Заповни герб Дрогобича" перемогла команда педуніверситету 

  
Сьогодні, 10 вересня, в Дрогобичі відбулася традиційна легкоатлетична естафета "Заповни герб Дрогобича", приурочена Дню фізичної культури і спорту. На її відкритті виступили міський голова Микола Гук, ініціатор естафети, депутат міської ради Осип Ліщинський, представник міської організації ВО "Свобода" Олег Хрущ. Відтак розпочалися змагання бігунів, які з площі Ринок долали шлях до солеварного заводу, набирали в посудину сіль і несли на площу для наповнення герба міста. Найкращий результат показали бігуни педагогічного університету ім. І.Франка. Друге місце виборола команда нафтового технікуму, третє - легкоатлети механіко-технологічного коледжу.
Довідка. У Дрогобичі працює одне з найстаріших підприємств Європи з видобутку солі. Сіль протягом століть є своєрідною візитівкою міста. Тому на його гербі й зображено 9 топок солі.
 
У Дрогобичі проведуть конкурси «Найкраща шоу-програма» і «Найкращий феєрверк»
За ініціативою міського голови Миколи Гука, в День міста, який в Дрогобичі традиційно відзначають 21 вересня, проведуть конкурси «Найкраща шоу-програма» і «Найкращий феєрверк». Міська влада запросила до участі в конкурсі керівників підприємств, установ, організацій, підприємців, претендентів на посаду міського голови, усіх охочих запропонувати дрогобичанам цікаву шоу-програму за участю улюбленого артиста чи піротехнічне дійство.
 «Ми надіємось, що заможні люди замовлять популярних артистів, сучасні феєрверки і в День міста подарують громаді святковий настрій», - каже Микола Гук.
 
У Дрогобичі генеральним підрядником реконструкції стадіону під тренувальну базу Євро-2012 буде ТзОВ «Укрдорпроект» з Комарно
У Дрогобичі оголошено результати тендеру, який визначив генерального підрядника з реконструкції дрогобицького стадіону «Галичина» для тренувань під час проведення Євро-2012. Переможцем стало ТзОВ «Укрдорпроект» з Комарно. За інформацією міського голови Миколи Гука, наступного тижня з переможцем конкурсу буде підписано угоду і відразу розпочнеться реконструкція. За 1,5 року планується освоїти 61 млн.грн.
Переглядів: 546 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0