Четвер, 28.03.2024, 23:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Листопад » 15 » 15 11 10 Дрогобицькі новини
11:47
15 11 10 Дрогобицькі новини
Мер Дрогобича Олексій Радзієвський заявляє про бездарне і безграмотне управління фінансовими процесами попередньою владою
Сьогодні, 15 листопада, міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський провів нараду з керівниками, фінансового управління, департаменту міського господарства, начальниками відділів і управлінь, на якій проаналізовано використання бюджетних коштів. Зі слів Олексія Радзієвського, проведений аналіз свідчить про бездарне і безграмотне управління фінансовими процесами. «Виконавцями робіт за бюджетні кошти були фірми з Львова, Києва, інших міст, лише не дрогобицькі, - каже Олексій Радзієвський. – Таким чином йшло вимивання з Дрогобича коштів». Мер нагадав керівникам, що настав час бути господарями свого міста, попередив про персональну відповідальність за раціональне використання кожної бюджетної гривні.
Механізм захисту прав і свобод людини
Минуло 60 років з дня підписання Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Конвенцію про захист прав і свобод людини 1950 року, підписано від імені України 9 листопада 1995 року. Вона гарантує охорону силою закону прав і основоположних свобод людини з метою забезпечення того, щоб людина не була змушена вдаватися, як до останнього засобу до повстання проти тиранії і гноблення. Наше суспільство з прийняттям у 1996 році Конституції постановило питання про розбудову незалежної, демократичної, соціальної, правової держави. Для правової держави найбільш характерною ознакою є законодавче визначення і реалізація прав і свобод людини та громадянина. У зв'язку з цим для України набуло особливого значення визнання міжнародних стандартів прав людини. Україна стала учасником прийняття багатьох міжнародних актів та Конвенцій з питань економічних, соціальних та культурних прав, взявши на себе зобов'язання неухильного дотримання загальних норм і прав людини.
 
Міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський розпочав свою діяльність з дисципліни
   Сьогодні, 15 листопада, міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський свою першу оперативну нараду в Ратуші розпочав з перевірки явки посадовців, наголосивши на зміцненні дисципліни і порядку.  Олексій Радзієвський закликав посадовців не припускатися помилок, особливо цього тижня, щоб не склалося враження, що хтось хоче нашкодити обраному громадою міському голові. «Ви маєте цей тиждень відпрацювати ще краще, ніж було до цього», - наголосив Олексій Радзієвський. Він також дав вказівку начальникові фінансового управління Ігореві Пудлику не перераховувати жодної гривні з коштів міського бюджету без його відома.
Олексій Радзієвський повідомив, що цього тижня промоніторить діяльність всіх підрозділів міськвиконконкому. «Я повинен знати з чого стартую», - підсумував він.
 
З сайту ЛОДА
 
Василь Горбаль взяв участь в урочистій сесії Дрогобицької міськради
12 листопада голова Львівської ОДА Василь Горбаль взяв участь у першому засіданні Дрогобицької міської ради шостого демократичного скликання, на якому було представлено новобраний депутатський корпус. Крім того, на урочистій сесії до виконання обов’язків приступив мер міста Дрогобича Олексій Радзієвський.
 Голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль привітав з обранням депутатів та міського голову, зазначивши, що сьогодні Дрогобич отримав керівника, який користується повагою та авторитетом як на місцевому рівні, так і на центральному. «Сподіваюсь, що усі ініціативи, які висуватиме дрогобицька громада отримають підтримку як в області, так і в Кабінеті Міністрів», - підкреслив В.Горбаль.
Керівник області побажав депутатам згуртованості, оскільки попереду всіх очікує одне з першочергових завдань - робота над бюджетом.
Нагадаємо, що за кандидатуру на посаду міського голови Дрогобича О. Радзієвського проголосувало 33,4% виборців.
 
ГОЛОВНА МИСТЕЦЬКА ПОДІЯ РОКУ
КОНЦЕРТ-БЕНЕФІС ВАДИМА КРИЩЕНКА У ДРОГОБИЧІ
Подія високої мистецької ваги відбудеться у Дрогобичі. 7 грудня ц. р. у міському Народному Домі ім. І. Франка о 19 годині пройде великий концерт-бенефіс «Я - України син» визначного українського поета-пісняра, корифея пісенного мелосу, Народного артиста України Вадима Крищенка. Два концерти маестро відбудуться на Прикарпатті: один - у Львові, а другий - на дрогобицькій франковій сцені. З автором пісенних шедеврів «Гей ви, козаченьки», «Хай щастить вам, люди добрі», «Кришталеві чаші», «Дві зорі», «Батько і мати», «Усі ми прагнемо любові» виступить перед дрогобицькими шанувальниками національної пісні ціле гроно народних артистів. Свої прекрасні твори на вірші Вадима Крищенка подарують слухачам Павло Дворський, Микола Свидюк, Алла Попова, Валерій Кириченко та Михайло Врунський, голос якого дуже нагадує альтіно всесвітньо відомого російського співака Вітаса, якому недавно у Китаї споруджено пам'ятник. Зірковий концерт вестиме популярна ведуча Львівського телебачення Оксана Кириченко. Очікуються приємно-інтригуючі дрогобицькі сюрпризи як для Вадима Крищенка, так і для вдячних глядачів.
Йосип ФИШТИК
 
Переглядів: 573 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0