П`ятниця, 29.03.2024, 00:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Грудень » 24 » 24 12 10 Дрогобицькі новини
19:08
24 12 10 Дрогобицькі новини
У Дрогобичі китайці оглянули ділянку для побудови сміттєпереробного заводу
Сьогодні, 24 грудня, міський голова Олексій Радзієвський провів зустріч з китайською делегацією. Під час зустрічі йшлося про подальші кроки співпраці у побудові регіонального сміттєпереробного заводу.
Перший заступник міського голови Олександр Коростельов показав представникам із Китаю ділянку, на якій можна було б розмістити підприємство. Сьогодні очікується підписання меморандуму про співпрацю.
Нагадаємо, перша зустріч міського голови Олексія Радзієвського із представником Шанхайської фірми, яка займається побудовою сміттєпереробних заводів, відбулася 7 грудня. Як поінформував менеджер фірми, китайське місто Шанхай має великий досвід з будівництва сміттєпереробних підприємств. На сьогодні підписаний проект між Китаєм та Україною, на реалізацію якого уряд Китаю виділив 1 млрд. доларів. У рамках цього проекту буде проводитися будівництво сміттєпереробних заводів у 10 містах-мільйонерах України. Дрогобич із 100-тисячним населенням до цього переліку мегаполісів не входить, однак інвестори виявили своє зацікавлення містом.
Як зазначив Олексій Радзієвський, питання побудови сміттєпереробного заводу для Дрогобича зараз дуже актуальне. Це може бути регіональне підприємство для Дрогобича, Трускавця, Борислава та Дрогобицького району.
Зі слів Олексія Радзієвського, коштів для фінансування побудови такого підприємства місто не має, тому фінансовий ресурс повинен надати інвестор. Місто забезпечить виділення земельної ділянки під будівництво, а також бере на себе всі організаційні питання. Єдине, як наголосив Олексій Радзієвський, підприємство має бути зареєстроване у Дрогобичі, щоб податки сплачувалися до міського бюджету. Що ж до форми власності, то вона має бути спільною: китайсько-українською. »Якщо у нас буде порозуміння, то ми вам створимо ідеальні умови для роботи», - підсумував зустріч Олексій Радзієвський.
Робочу документацію для реконструкції Дрогобицького стадіону «Галичина» виготовлять у Києві
У Дрогобичі відбувся тендер з виготовлення робочої документації реконструкції стадіону «Галичина» під спортивно-тренувальний молодіжний комплекс, який буде тренувальною базою Євро-2012. У ньому взяли участь Дрогобицьке відділення державного інституту проектування міст «Містопроект», ТзОВ Компанія «ВЕЕМ-Будсервіс» (м.Львів) і ТОВ «Будівельне проектування та науковий консалтинг» (м.Київ). Перемогли столичні проектанти, з якими Дрогобицький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» укладе угоду на виготовлення робочої документації, вартістю 320 тисяч гривень.
Переглядів: 472 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0