Четвер, 25.04.2024, 02:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2011 » Січень » 26 » 26 01 10 Дрогобицькі новини
14:51
26 01 10 Дрогобицькі новини
До відома суб’єктів господарювання!
Повідомляємо, що на адресу Міністра економічного розвитку і торгівлі України листом МЗС від 04.01.2011 року № 51/14-210-13 надіслано запрошення Міністра фінансів Республіки Польша з пропозицією до потенційних інвесторів взяти участь у переговорах щодо придбання акцій компанії АТ «Grupa Lotos» (головний офіс компанії у Гданську). «Grupa Lotos» - нафтовий концерн, що займається видобутком і переробкою нафти, а також дистрибуцією високоякісних нафтових продуктів. Більш детальну інформацію про компанію можна отримати на сайті http://www.lotos.pl/ Потенційний інвестор, який у період з 15 грудня 2010 року до 31 січня 2011 року оголосить зацікавленість у придбанні акцій компанії, після виконання відповідних процедур отримає від польської сторони «Інформаційний меморандум - «Grupa Lotos S.A.» з основною інформацією про правовий та фінансовий стан компанії, процедурою продажу акцій, а також структурою та вимогами до відповіді на державне запрошення переговорів.
У Львові на виставці "Врятовані скарби" буде представлено 15 відреставрованих пам'яток образотворчого мистецтва з Дрогобича
У п'ятницю, 28 січня, у Львівській Національній галереї мистецтв, що на вул. В.Стефаника,3 відбудеться урочисте відкриття виставки творів мистецтва ХVII-XIX ст., відреставрованих у Львівській філії Національного науково-дослідного реставраційного центру України. Всього буде виставлено 18 робіт, з них 15 - з Дрогобицького краєзнавчого музею "Дрогобиччина".
Зі слів секретаря Дрогобицької міської ради Тараса Метика, після Львова відреставровані пам’ятки образотворчого мистецтва і інші дрогобицькі мистецькі шедеври матиме змогу бачити Київ, де відбудеться презентація музею «Дрогобиччина» з нагоди його 70-літнього ювілею
 
У Дрогобичі хочуть відновити кіноконцертний зал
У Дрогобичі в приміщенні колишнього кінотеатру «Прометей», яке нині перебуває в руках вже третіх власників, за наполяганням міського голови Олексія Радзієвського облаштують кіноконцертний зал. Про це він повідомив сьогодні, 26 січня, відповідаючи на запитання одного з радіослухачів в прямому ефірі радіо «Франкова земля».
Власники будинку мають також своїм коштом провести реконструкцію площі Тараса Шевченка і відновити роботу фонтану.
 
Стартує дитячий та молодіжний проект «Розфарбована нами зима»
Відділ сім’ї, молоді і туризму виконавчого комітету Дрогобицької міської ради впроваджує проект «Розфарбована нами зима». Згідно з умовами проекту, до 1 березня у відділі прийматимуть не менше ніж 5 поезій одного автора, фото та короткі відомості про учасника (в електронному варіанті та на паперовому носії). Зібрані матеріали будуть видані у збірці дитячих та молодіжних поезій під назвою «Розфарбована нами зима».
 
У Дрогобичі відбудеться VIII-ий форум молоді
25 січня на засіданні молодіжного парламенту було прийнято рішення про проведення у Дрогобичі VIII форуму молоді Дрогобиччини. Як зазначила начальник відділу сім’ї, молоді та туризму Леся Пашко, форум проводиться з метою ознайомлення молоді з роботою громадських організацій, активізації молодіжного середовища, залучення молоді до волонтерської роботи, а також визначення шляхів подолання узалежнень у молодіжному середовищі. На цьогорічному форумі молодь обговорить питання про роль молодіжних громадських організацій, об’єднань, формувань у реалізації молодіжної політики на Дрогобиччині.
 
У Дрогобичі  у 6 разів збільшать кількість двірників
Щоб забепечити чистоту на вулицях міста, дрогобицька влада вирішила збільшити кількість двірників до 200 осіб. Про це сьогодні, 26 січня повідомив міський голова Олексій Радзієвський під час прямого ефіру на місцевому радіо «Франкова земля». Зі слів Олексія Радзієвського, він прийняв місто, в якому переважна більшість вулиць не прибиралася через обмежену кількість двірників. Дрогобич займає територію 45 кв.км і, зрозуміло, що 32 двірники, які є в комбінаті міського господарства, не можуть її прибрати. Тому й постало питання різкого збільшення кількості. Влада також дбає, щоб дрогобицькі двірники мали хорошу зарплату.
Переглядів: 502 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0