П`ятниця, 19.04.2024, 20:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Жовтень » 26 » 26 10 10 Дрогобицькі новини
15:04
26 10 10 Дрогобицькі новини
Завтра у Ратуші - прес-конференція
Завтра, 27 жовтня, у Світлиці Ратуші відбудеться прес-конференція за участю представників інвестора і науковців, на якій йтиме мова про шляхи вирішення проблеми переробки твердих побутових відходів на Дрогобиччині. Початок об 11.00.
Запрошуємо журналістів.
 
У Дрогобичі два кандидати на посаду міського голови зійшли з перегонів
Учора, 25 жовтня, ввечері кандидат на посаду міського голови Дрогобича Михайло Ваврин, визначений Координаційною радою Блоку національно-демократичних сил Дрогобиччини як єдиний кандидат від Блоку, зійшов з перегонів, про що засвідчив у заяві, поданій до територіальної виборчої комісії. Таку заяву написав кандидат на посаду мера, перший заступник міського голови Петро Суда, який балотувався від партії «Удар» Віталія Кличка.
Сьогодні у Дрогобичі на посаду міського голови претендує 7 кандидатів. Серед них, за соціологічними опитуваннями, найбільший рейтинг має висуванець Народно-демократичної партії Олексій Радзієвський, який йде до влади з командою Партії «Сильна Україна».
 
У Дрогобичі готували фальсифікацію виборів?
Працівники Дрогобицького відділу СБУ спіймали на «гарячому» групу осіб, які роби­ли ксерокопії зразків виборчих бюлетенів,- повідомляє кореспондент ЗІКу з посиланням на місцеву газету «Галицька зоря». Інцидент мав місце в приміщенні Дрогобицької міської виборчої комісії, що знаходиться у ратуші. «У відділі СБУ, куди ми зателефонували вчора зранку,- пише газета, - факт правопорушення в МВК підтвердили, однак від більш детальних коментарів утрималися, позаяк, за їхніми словами, наразі йде процес документуван­ня і дізнання учасників інциденту». Посилаюсь на почесного голову Дрогобицької районної організації Конгресу українських націоналістів Тараса Метика, газета також повідомила, що в інциденті фігурує очільниця МВК, яка представляє КУН. Щоправда Т.Метик зазначив, що очільницю делегував у МВК міський голова Дрогобича Микола Гук. Причому, акцентував Тарас Метик, це було зроблено без погодження з КУНом.
Міський голова Микола Гук зробив заяву, якою доводить до відома дрогобицької громади, що він, ні як міський голова, ні як кандидат на посаду міського голови не причетний до формування територіальної виборчої комісії. «Мені нічого не відомо про нібито виявлений відділом СБУ факт правопорушення в міській виборчій комісії, який газета розцінює як підготовку ґрунту для фальсифікації виборів у Дрогобичі, - заявив Микола Гук. - Я розцінюю цю публікацію як чергову провокацію газети «Галицька зоря» проти мене як кандидата на посаду міського голови».
Переглядів: 527 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0