П`ятниця, 29.03.2024, 08:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » Архів матеріалів
Сьогодні Дрогобич вшановує дільничних інспекторів міліції
Сьогодні, 18 червня, у Дрогобичі з нагоди Дня дільничного працівника міліції, відбувся святковий захід, на яких міська влада, керівництво міського відділу ГУ МВСУ у Львівській області вшанували людей в погонах, які перебувають на передньому краї боротьби з злочинністю, за дотримання правопорядку. Вітаючи дільничних інспекторів, яких у Дрогобичі близько 40, міський голова Микола Гук відзначив, що з їх допомогою в місті розгортається рішуча боротьба за чистоту і порядок у кожному мікрорайоні. Лише за останній час при сприянні міліції складено приблизно 70 протоколів на порушників правил благоустрою міста, яких притягнуто до адміністративної відповідальності, проведено низку профілактичних заходів. Усе це позитивно позначається на формуванні правової культури мешканців міста і знаходить підтримку у громаді ... Читати далі »
Переглядів: 633 | Додав: vvp | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

У суботу в Дрогобичі презентуватимуть шеститомник Мирослава Мариновича
У суботу, 19 червня, о 16 год. у читальному залі центральної Дрогобицької міської бібліотеки ім. В.Чорновола розпочнеться презентація шеститомника вибраних праць відомого українського правозахисника і публіциста Мирослава Мариновича. Книги побачила світ у дрогобицькому видавництві "Коло".
Шеститомник Мирослава Мариновича «Вибране», що вийшов у час його 60-ліття, дає повну картину його творчості, а також його на ... Читати далі »
Переглядів: 530 | Додав: vvp | Дата: 17.06.2010 | Коментарі (0)

Бачмазі Мирону Степановичу – 80
             
 
Не багатьом людям в житті вдається зробити те, що зробив Мирон Степанович Бачмага. Найве ... Читати далі »
Переглядів: 698 | Додав: vvp | Дата: 16.06.2010 | Коментарі (0)

Дрогобичани візьмуть участь у 4-ому міжнародному малярському фестивалі в Саноку
22 червня дрогобичани візьмуть участь у 4 міжнародному малярському фестивалі "Мистецтво допомагає у лікуванні", що відбудеться у польському місті  Санок, яке є побратимом Дрогобича. Про це повідомив начальник організаційного відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Юрій Мацюрак. 
Під час фестивалю дрогобичани разом з представниками словацького міста Гуменно, Санока, американської фундації "Фонд для лікувального мистецтва" разом малюватимуть картини, які буде передано медичним закладам трьох міст: спеціалізованій лікарні у Саноку, лікарні ім.А.Лєна в Гуменному і міській лікарні №1 у Дрогобичі. Планується, що до Дрогобича картини доставлять бурмістр Санока Войцех Блєхар ... Читати далі »
Переглядів: 545 | Додав: vvp | Дата: 16.06.2010 | Коментарі (0)

Генпідрядником з реконструкції дрогобицького стадіону «Галичина» під тренувальну базу Євро-2012 буде львівська фірма «Арка Моріс»
 Сьогодні, 15 червня, Дрогобицький міський голова Микола Гук провів засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглядали питання щодо генпідрядника з реконструкції стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 у м.Дрогобичі. Прийнято рішення, згідно з яким генпідрядником визначено ТзОВ «Арка Моріс» зі Львова. Ця фірма є автором проекту з реконструкції стадіону «Галичина» під тренувальну базу чемпіонату з футболу Євро-2012. Виконком зобов’язав директора Дрогобицького міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх» Ігоря Вичанського, на балансі якого є стадіон «Галичина», підготувати договір підряду з генпідрядником на виконання будівельно-монтажних робіт з реконструкції стадіону згідно з проектно-кошторисною ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: vvp | Дата: 15.06.2010 | Коментарі (0)

               

Сьогодні, 15 червня, міський голова Микола Гук провів зустріч з представниками канадського проекту проекту "Розбудови спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України" Полом Дарбі, який є директором цього проекту, старшими радниками проекту Бредною Лафльор та Жаклін Джонсон, українським директором проекту Любомиром Чорніє ... Читати далі »
Переглядів: 615 | Додав: vvp | Дата: 15.06.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі День Конституції і День молоді відзначать концертами
Сьогодні, 14 червня, заступник Дрогобицького міського голови з гуманітарних пиатнь Богдан Пристай провів засідання оркомітету з відзнячення Дня Конституції і Дня молоді, на якому вирішено провести святкування у неділю, 27 травня, на площі Ринок. Їх планують розпочати вітанням міського голови з Днем Конституції і тематичною концертною програмою. Відтак розпочнеться молодіжна розважальна программа, яка триватиме до пізнього вечора.

У Дрогобичі міська рада передала єпархії УГКЦ у власність приміщення колишнього Будинку офіцерів
Депутати міської ради на черговому сесійному засіданні, що проходило під головуванням міського голови Миколи Гука, прийняли рішення передати приміщення колишнього Будинку офіцерів за адресою вул. Шевченка, 27 у м. Дрогобичі у власність Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ. Ініціатором передачі виступила церква, мотивуючи тим, що у 90-т ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: vvp | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Творчий дебют фотомисткині Лєни Михайленко
У Дрогобичі в Палаці мистецтв музейного комплексу «Дрогобиччина» відкрито персональну виставку яскравої фотомисткині Лєни Михайленко. Це її перша персональна виставка.
Тут експонуються твори, які виконані в захоплюючій техніці синтезу живопису та фото. Роботи вражають яскравими барвами різноманітністю сюжетів, сміливими задумами. У них – глибина почуттів, живий погляд на життя. Мисткиня дивує глядачів тим, що біля нас і показує, що в кожному з нас є неповторна краса, яку лише слід побачити.
Зі слів завідувачки відділом етнографії та побуту музейного комплексу Надії Кікти, при створені фотокартин художниця використовує hand painted photography ... Читати далі »
Переглядів: 760 | Додав: vvp | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Відомий бандурист Олександр Верещинський відзначає золотий ювілей творчої діяльності

Сьогодні, 10 червня, у Дрогобичі, у музичному училищі ім. В. Барвінського відбувся святковий концерт під назвою «А-нумо, співці-кобзарі, співаймо Учителю славень» з нагоди 50-річчя педагогічної та творчої діяльності відомого бандуриста Олександра Верещинського. На концерті прозвучали здравиці ювілярові від колишніх студентів, а нині відомих співаків та музикантів. Зокрема, виступили Заслужені артисти України Наталя Лемішка, Марія Сорока, ансамбль «Царівни», дуети «Скерцо», «Ярослав-На», «Берегиня». У своєму привітанні міський голова Микола Гук високо оцінив талант Олександра Верещинського, наголосивши, що він знаний Україні професійний музикант – бандурист, який виховав не один десяток співаків та інструменталіс ... Читати далі »
Переглядів: 535 | Додав: vvp | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

Дрогобицькі діти пільгових категорій відпочивають і в Карпатах, і на морі, і в пришкільних таборах
77 дрогобицьких дітей пільгових категорій відбули на оздоровлення до Моршина, - про це повідомив начальник відділу освіти виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Петро Сушко. Найближчим часом 31 дитина із дитячого будинку «Оранта» теж поїде на відпочинок до Моршина.
Нагадаємо, 1 500 дрогобицьких дітей пільгових категорій уже оздоровлюються в пришкільних таборах. Як повідомила головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та туризму виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Надія Дацишин, 38 дітей відпочивають в «Артеку», таборах Одеси, Коблева, Рибаківки (Миколаївська обл.), Скадовська. Путівки надані з обласного та державного бюджету з батьківською доплатою 20%, 30% і 50%. На відпочинок поїхали діти різних категорій: із багатодітних та малозабезпечених сімей, обдаровані, відмінники навчання, лідери дитячих громадських організацій. У таборі Старого Кропивн ... Читати далі »
Переглядів: 513 | Додав: vvp | Дата: 14.06.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 »
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0