Середа, 24.04.2024, 14:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » Архів матеріалів
Дрогобич забезпечує виплату пенсій лише на 50%
Дрогобич з міста промислового перетворився на місто дотаційне, - таку думку під час проведення колегії з питань соціально-економічного розвитку, яка відбулася сьогодні, 17 березня у Дрогобицькій Ратуші, висловила начальник Пенсійного фонду Любов Яневич. З її слів, виплату пенсій місто самотужки забезпечує лише на 50%. На сьогодні заборгованість підприємств та організацій Дрогобича та Стебника перед пенсійним фондом становить 8 млн. 151 тис. гривень.
У Дрогобичі розпочинають наступ на нелегальних працівників
 Найближчим часом у Дрогобичі розпочнеться потужна робота з виявлення роботодавців, які мають нелегалізованих працівників. Про це сьогодні, 17 березня, на засіданні колегії з питань соціально-економічного розвитку заявив перший заступник міського голови Олександр К ... Читати далі »
Переглядів: 615 | Додав: vvp | Дата: 17.03.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі стартує програма «Доступне житло»
Житлова проблема сьогодні є наболілою. Її складність полягає ще й у тому, що на будівництво житла коштів у міському бюджеті не передбачено. На квартирному обліку при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради перебуває приблизно 2,5 тисячі сімей. Про перспективи житлового будівництва розмовляємо з міським головою Олексієм Радзієвським.
- Олексію Васильовичу, як, на Вашу думку, сьогодні можна розв’язати житлову проблему у Дрогобичі?
- Наша команда добре розуміє, що житлова проблема є однією з найбільш важливих проблем сьогодення. Пріоритетом є створення умов для будівництва у місті доступного житла. У цьому напрямку за короткий час роботи у нас уже є ґрунтовні напрацюван ... Читати далі »
Переглядів: 565 | Додав: vvp | Дата: 16.03.2011 | Коментарі (0)

Дрогобич надасть підручники для дітей української діаспори у хорватському місті Ліпік
 Сьогодні, 14 березня, на оперативній нараді у Ратуші міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський, інформуючи про поїздку до хорватського міста Ліпіка, зазначив, що Івана Франка там пам’ятають і глибоко шанують. Кошти на спорудження пам’ятника українському Мойсею були зібрані серед хорватів. Автором скульптури став київський архітектор Костянтин Добрянський. Зі слів Олексія Радзієвського, місто Ліпік, де відкрили пам’ятник Іванові Франкові, колись було епіцентром громадянської війни, сліди якої залишилися і досі. «Там живе багато українців, які не втратили своєї мови, національної культури. У дусі українства виховують своїх дітей. У них є жагуче бажання дружити з Україною», - зазначив Олексій Радзієвський. Зі слів міського голови, до нього звернулися представники ук ... Читати далі »
Переглядів: 460 | Додав: vvp | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)


ПОВІДОМЛЕННЯ
ініціативної групи з підготовки установчих зборів
з обрання складу громадської ради при Дрогобицькому міському голові
Установчі збори з формування складу громадської ради при Дрогобицькому міському голові відбудуться 12 квітня 2011 року у сесійній залі Дрогобицької міської ради. Початок зборів о 15.00 год.
Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів з обрання складу громадської ради при Дрогобицькому міському голові:

Метик Тарас Михайлович
- секретар міської ради, керівник ініціативної групи,

Шильник Євгеній Юрійович
- керуючий справами виконкому, заступник керівника ініціативної групи,

Николаїшин Богдан Никифорович

Члени ініціативної групи:
- начальник відділу ведення Державного реєстру виборців, голова постійної комісії міської ради з питань Регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та розвитку громади, секретар ініціативної групи,

Юзефів Богдан Р ... Читати далі »
Переглядів: 657 | Додав: vvp | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі з нагоди Міжнародного жіночого дня відбувся турнір з волейболу серед дівчат
У Дрогобичі відбувся IV міжрегіональний турнір з волейболу серед дівчат 1995-96 р.н. Як повідомила головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Ірина Лучка, участь у турнірі взяло 5 команд, серед яких дрогобицька команда «Каменяр», команди Стрия, Борислава, Дережні (Хмельницька обл.) та Львова. Дрогобицька команда «Каменяр» виборола перше місце, друге місце здобули юні волейболістки із Дережні, третє місце посіла команда з Борислава. Переможцями у номінаціях стали: кращий захисник – Інга Мостова (Львів); кращий гравець турніру – Марія Грудзінська (Борислав); кращий розігруючий гравець Христина Лукашова (Дрогобич); кращий атакуючий гравець Діана Кондратюк (Дережня).
Переглядів: 524 | Додав: vvp | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (0)

Олексій Радзієвський провів зустріч з інвесторами автокранового заводу
 Сьогодні, 3 березня, Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський провів зустріч з інвесторами ПАТ «Дрогобицький автокрановий завод». Як зазначив Олексій Радзієвський, ситуація на цьому підприємстві стала критичною. Занепокоєна не лише влада, занепокоєне все стотисячне місто. Він наголосив, що підсумком цієї зустрічі має стати досягнення порозуміння щодо розв’язання проблем підприємства. Зі слів начальника відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Романа Корпана, спад виробництва на підприємстві розпочався ще у 2007 році. Заборгованість із зарплати за прогнозованими даними на 1 березня 2011 року становила 987 тис. гривень. Інвестори висловили подяку керівництву міста за організацію цієї зустрічі, яка, на їх думку, є назрілою. Вони запевнили, що зацікавлені у збережен ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: vvp | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

Олексій Радзієвський – у складі делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи
Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський увійшов до складу делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи на 2011 – 2012 роки. Згідно з Указом Президента України № 241/2011 від 24 лютого ця делегація складається із представників України в Палаті місцевих влад Конгресу, заступників представників України в Палаті місцевих влад Конгресу, представників України в Палаті регіонів Конгресу, заступників представників України в Палаті регіонів Конгресу. Олексія Радзієвського затверджено заступником представників України в Палаті місцевих влад Конгресу.
 
У Дрогобичі керівники окремих комунальних підприємств уже побуд ... Читати далі »
Переглядів: 447 | Додав: vvp | Дата: 02.03.2011 | Коментарі (0)

 

У Дрогобичі малозабезпечені громадяни отримали матеріальну допомогу на загальну суму 8600 гривень
 Сьогодні, 1 березня, Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський в сесійній залі Ратуші зустріч з мешканцями міста, які звернулися за допомогою у зв'язку з важким матеріальним становищем. На зустрічі були присутні 53 особи, серед яких малозабезпечені, інваліди та одинокі громадяни. Їм було вручено матеріальну допомогу на загальну суму 8 600 грн. Міський голова повідомив, що влада здійснює системні заходи, спрямовані на зміцнення економіки, що має позначитися на поліпшенні соціального захисту населення. Зі слів Олексія Радзієвського, у місті розпочалася реалізація низки програм, на новий рівень буде піднята робота з інвалідами.
 
 
Переглядів: 498 | Додав: vvp | Дата: 01.03.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі відбудеться 8-ий форум молоді
Сьогодні, 23 лютого, о 10.00 у Дрогобичі в сесійній залі Ратуші розпочне роботу 8-ий форум молоді Дрогобиччини, на якому обговорять питання про роль молодіжних громадських організацій, об’єднань, формувань у реалізації молодіжної політики, проблеми розвитку волонтерського руху молоді у Дрогобичі, Стебнику, соціальної роботи з молоддю, спрямованої на подолання негативних проявів та узалежнень в молодіжному середовищі. Буде прийнято підсумковий документ, який визначить напрями роботи на 2011-2012 років. У форумі візьмуть участь міський голова О.Радзієвський, депутат Львівської обласної ради Тарас Курчик, заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації Андрій Добрянський, секретар міської ради Тарас Метик, представники духівництва та інші Як зазначила начальник відділу сім'ї, молод ... Читати далі »
Переглядів: 475 | Додав: vvp | Дата: 23.02.2011 | Коментарі (0)

Учитель повинен давати відповіді. Але відповіді логічні й оправдані
Нам завжди здається, що вчителі знають все, на будь-яке питання мають відповідь. Та, попри все це, вони також звичайні люди, яким довелося колись обирати, і їхнім вибором стала професія вчителя. Тому зараз мені захотілось дізнатися, чому вони вчинили саме так, чому у житті вони поводяться так, а не інакше, і взагалі, чим живуть вчителі. Хотілося б розповісти про одну з них, яка запам’яталася мені найяскравіше. Але навчає вона не математики чи біології, а вчить дітей малювати. Це – пані Олеся Сікора – працівник Дрогобицької дитячої художньої школи. Хоч уже сотні разів чула цю фразу від пані Олесі, однак вона не перестає мене дивувати. Бо ж усі навколо ходять на роботу і з роботи такі змучені і виснажені, іноді навіть злі. Вона ж каже: «Я на роботу ходжу духовно відпочивати. Завжди іду окрилена, з хорошим на ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: vvp | Дата: 22.02.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 19 20 »
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0