П`ятниця, 29.03.2024, 16:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Вересень » 23 » Провідні українські телеканали про свято близнюків у Дрогобичі
11:14
Провідні українські телеканали про свято близнюків у Дрогобичі
У Дрогобичі влаштували конкурс близнюків
У Дрогобичі, що на Львівщині, до Дня міста влаштували конкурс близнюків. На нього відгукнулися 25 пар. Організатори тішаться започаткованим, і планують тепер влаштувати подібний конкурс для близьків із усієї Львівської області.
У Дрогобичі - двоїлося в очах. На святковій сцені зібрали міських близнюків та двійнят. Наймолодшим двійняткам тільки-но виповнився місяць.

Роману та Богдану Балушок - уже одинадцять, проте їх досі плутають у школі. Але брати не користуються безпорадністю вчителів - зізнаються, лише раз один близнюк замінив іншого на змаганнях. Батьки ж почали розрізняти їх після того, як хлопці почали відзиватися на власні імена, тепер із гумором пригадують, які конфузи траплялися одразу після народження.

Чотирирічні Орест та Максим Васильківи - один без одного ні на крок. Брати хоч і маленькі, але люблять пожартувати з бабусею.

У міській раді зізнаються - скільки у місті близнюків не знають, а тому наступного року на конкурс запросять і старших і малих. Кажуть, однакових людей набереться чимало, адже у Дрогобичі близнюки народжуються часто.

Після першої вдалої спроби організатори вже мають намір започаткувати свято близнюків та зібрати у місті спочатку усіх однакових на лице дрогобичан, а згодом - запрошувати близнюків з району та області.

Олександр Ваврищук, Євген Радіон, Львівщина, 5 канал
5.ua/newsline/184/0/68062/

Новини на Першому
У Дрогобичі на Львівщині до дня міста влаштували флешмоб, на якому одночасно зібралися півсотні близнюків

Фестиваль для тих, хто в парі. У Дрогобичі на Львівщині в одному місці одночасно зібрали півсотні близнюків. Флешмоб присвятили дню міста. і тепер не виключають, що акція може стати щорічною. Головне, щоб учасників кожного разу більшало. А прогноз щодо цього оптимістичний - за останні п'ять років кількість близнюків у місті зросла втричі.

Семирічні Настя й Софійка співають в унісон. Разом вони роблять майже все. Схожі уподобаннями, характерами й зовні. От тільки Настуня трішки нижча.

Настя і Софія Михась, учасники свята:

- Ну так, коли ми сидимо на місці, то нас не плутають. А так, коли ми вже розходимся, то плутають.

Ці дівчатка подібністю ще не вміють користуватись. А от тринадцятирічні Таня й Уляна знають, що з власної "дзеркальності" можна мати зиск.

Таня і Уляна Приступляк, учасники свята:

- Міняємось місцями на контрольних. Всяко користуємось коли є можливість.

На свято зібрались 25 пар майже однакових хлопців та дівчат. Найстаршим дівчатам-студенткам по 16 років. Наймолодших - місячних Юрчика і Мартусю, у візочку привезла мама. Хоча ці близнюки - двійнята, характери в них уже схожі.

Ірина Курман, мати двійнят:

- Характерами подібні, а зовні не дуже, бо це хлопчик і дівчинка.

Організатори свята кажуть: спеціально нікого не запрошували. Просто оголосили про конкурс, і були здивовані великою кількістю двійнят. Наступного року планують зробити "День близнюків" з більшим розмахом.

Олександр Пашко, організатор свята:

- Це може бути окреме свято - "Свято близнюків". Можливо вони обдаровані, можливо талановиті. Ми про це не знаємо. Взагалі кажуть, що якщо Бог дає життя двом однаковим діткам, то вони вже є обдарованими.

Цього року конкурсів для двійнят не влаштовували. Відзначили всіх оплесками, піснями й повітряними кульками.

Володимир Мельник, Ольга Крупник, Анатолій Киричук.Перший національний
1tv.com.ua/uk/news/2010/09/21/1691
 
Cвято близнюків висвітлив канал "1+1"

Дивіться відеорепортаж за адресою:

tsn.ua/video/video-novini/?page=1&media_id=371268&items=24764&type=0 
Переглядів: 513 | Додав: vvp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0