П`ятниця, 29.03.2024, 12:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Липень » 6 » 06 07 10 Дрогобицькі новини
15:34
06 07 10 Дрогобицькі новини

Про нас написав "Трускавецький вісник"

Відділ внутрішньої політики міста Дрогобича має новий сайт

Днями було презентовано новий сайт відділу внутрішньої політики м. Дрогобича за адресою http://www.dvvp.at.ua. Нагадаємо, що цей відділ очолює людина, яка для інформування дрогобичан та вихідців з міста робить так багато, що повчитися у нього можуть і у Львові, і у Києві, не кажучи вже про інші міста нашого регіону. Пан Іван Тихий є направду з тих журналістів, які не обливають брудом інших, як деякі трускавецькі "члени та членкині", а показує все те добре, що робиться в славному місті Котермака, подає інформацію оперативно, проте не боїться і гострих тем.

В той же час теми, цікаві для дрогобичан, залишаються доступними і на відомому сайті "Дрогобицьке земляцтво", інформацію з якого з відповідним посиланням час від часу використовуємо і ми при формуванні нашого трускавецького видання. Бажаємо п. Івану в його благородній роботі міцного здоров'я і такого ж творчого натхнення в справі інформування про події в Дрогобичі. 

http://www.turportal.org.ua/visnyk/n170.htm


Звернення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки надзвичайних ситуацій міста Дрогобича про необхідність дотримання правил безпеки на воді
 
Напередодні чудового літнього народного свята "Івана – Купала” заплановано проведення багатьох заходів та розважальних програм на водних об’єктах із залученням великої кількості населення. У спекотну погоду більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. З початком купального сезону збільшилася кількість випадків загибелі людей на водних об’єктах. Так, тільки в червні - липні цього року на водних об’єктах Львівщини загинуло - 13 осіб, у тому числі 2 дітей. А всього з початку року загинуло – 28 осіб, із них – 2 дітей Основними причинами загибелі людей на воді є: - купання в необладнаних, неперевірених місцях та місцях, де купання заборонено; - купання в нетверезому стані; - пустощі на воді; - купання дітей без нагляду дорослих. Нагадуємо основні правила безпеки при відпочинку на воді :
До купання: 1. Перед купанням порадьтеся з лікарем та ретельно дотримуйтесь його порад, купання починайте при t повітря 25° С, t води 17-19° С.
2. Купайтеся тільки в спеціально відведених та обладнаних місцях.
3. За відсутності пляжу, вибирайте чистий пологий берег; попередньо виясніть чи немає на дні коряк, гострого каміння, ям.
4. Не купайтеся відразу після прийому їжі і в нетверезому стані.
5. Перед купанням корисно полежати і відпочити. Розігрітим входити у воду не радимо.
Під час купання: 1. Входьте у воду обережно, зупиніться і швидко зануртеся з головою на неглибокому місці.
2. Не доводьте тіло до сильного ознобу. Купатися можна не більше 10-15 хвилин.
3. Не переривайте купання частими виходами із води і не стійте мокрими на вітрі .
4. При судомах не розгублюйтесь, намагайтеся утриматися на поверхні води, кличте на допомогу.
5. Потрапивши у сильну течію, не боріться проти неї, а пливіть за течією, наближаючись до берега.
6. Потрапивши у вир не розгублюйтесь, наберіть побільше повітря в легені, зануртесь у воду і сильним ривком в бік, за течією виходьте з виру та випливайте на поверхню.
7. Не плавайте далеко від берега, не запливайте за попереджувальні знаки.
Після купання: 1. При виході із води витирайте досуха тіло, розітріть його долонями чи рушником, швидко одягніться і пройдіться.
2. Не лежіть після купання на сонці.
3. Якщо хочете прийняти сонячну ванну, полежіть на сонці до купання, а після купання відпочиньте у затінку.
Особам які не вміють плавати, а хочуть кататися на човні, необхідно сідати у човен, надівши на себе рятувальний жилет (пояс). Звертаємося також до всіх організаторів святкових заходів та власників водних об’єктів з нагадуванням про те, що вони несуть персональну відповідальність за охорону життя людей, їх безпеку та забезпечують роботу відомчих рятувальних постів. Про всі нещасні випадки на воді телефонуйте за номером 0-22 -75-83–13 до Центральної рятувально–водолазної служби Львівської області. дотримання правил безпеки на воді – запорука Вашої безпеки в цілому! Приємного вам відпочинку!
Комісія з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дрогобича
 
Переглядів: 535 | Додав: vvp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0