Вівторок, 16.04.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2011 » Лютий » 7 » 07 02 11 Дрогобицькі новини
15:53
07 02 11 Дрогобицькі новини
У Стрию Богдану Баху рівних не було
Наш знаний краянин Богдан Бах став переможцем регіонального турніру з настільного тенісу пам’яті відомого майстра спорту Ярослава Стеблини. Турнір відбувся минулої суботи у Стрию. У змаганнях брали участь спортсмени зі Стрия, Львова, Миколаєва, Трускавця та Дрогобича. Богдан Бах у напруженій боротьбі здобув перемогу, подолавши чемпіона змагань пам’яті Мар’яна Болонного Юрія Полякова.
Добре на цих змаганнях також виступив дрогобичанин Юрій Дацюк, який завоював бронзову нагороду.
Міський голова Дрогобича прозвітує перед громадою про 100 днів своєї роботи
У суботу, 19 лютого, в міському Народному домі ім. І.Франка відбудеться звіт міського голови Олексія Радзієвського перед громадою про результати роботи за 100 днів і концерт. Початок о 16 годині. У Дрогобичі 35% підприємців працює в тіні План надходжень до міського бюджету у січні виконано лише на 75,2%. Про це сьогодні, 7 лютого, на оперативній нараді у Ратуші повідомив міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський. За його словами, однією з причин такої ситуації є недостатня робота виконавчих структур, брак системності та ґрунтовності у роботі. Як зазначив Олексій Радзієвський, близько 35% підприємців працює в тіні, мотивуючи це, зокрема, великим навантаженням перед пенсійним фондом, через що втікають від прозорої виплати зарплати. Олексій Радзієвський доручив начальникові відділу економіки Роману Корпану впорядкувати роботу з вдосконалення сплати податків та посилити контроль за діяльністю суб’єктів підприємницької діяльності.
 
Дрогобицький мер планує підняти економіку Дрогобича, підтримуючи місцевого виробника
Сьогодні, 7 лютого, міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський закликав розпорядників бюджетних коштів дотримуватися стратегічних підходів у своїй діяльності, спрямованих на підтримку місцевого виробника. Зокрема, закуповувати меблі не іноземного виробництва, а на дрогобицькому підприємстві УТОГ «Карпати». З його слів, це підприємство оснащене сучасною деревообробною технікою і там працюють висококваліфіковані спеціалісти. «Бюджетні кошти повинні використовуватися раціональним шляхом для підняття економіки Дрогобича», - підсумував він. Нагадаємо, УТОГ «Карпати», на якому працює близько 100 людей, є спеціалізованим підприємством для людей з вадами слуху і мови.
У Дрогобичі розгортають наступ на продаж алкоголю у нічний час
Як повідомив сьогодні, 7 лютого, на оперативній нараді у Ратуші перший заступник міського голови Дрогобича Олександр Коростельов, минулого тижня за участю працівників міліції, податкової інспекції та працівників відділу економіки виконавчого комітету виконавчого комітету Дрогобицької міської ради було проведено рейд з виявлення порушень рішення виконавчого комітету про заборону продажу алкоголю у нічний час. Під час перевірки встановлено, що на багатьох торговельних закладах розміщено вивіски з написом «З 22.00 до 08.00 алкоголь не реалізовується» і лише у двох закладах були зафіксовані порушення, про що складені акти, які розглянуть на засіданні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради. «Рішення про заборону продажу алкоголю у нічний час буде виконуватися і ніхто не може розраховувати на покровителів. Оскільки покровителі інформують про перевірку – ми знайдемо інші шляхи і таки забезпечимо порядок», - наголосив Олександр Коростельов. Нагадаємо, рішення про заборону продажу алкоголю в торговельних закладах Дрогобича прийнято у 2008 році. Такий рейд за участю працівників міліції, податкової інспекції та працівників відділу економіки виконавчого комітету виконавчого комітету Дрогобицької міської ради був проведений вперше.
Переглядів: 624 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0