Вівторок, 16.04.2024, 20:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Вересень » 15 » 15 09 10 Дрогобицькі новини
10:10
15 09 10 Дрогобицькі новини
Дрогобицька міська рада
запрошує дрогобичан та гостей міста
на святкування Дня міста
 
20 вересня
 
17.00 Святковий концерт за участю народного ансамблю скрипалів Народного дому ім. І.Франка                        дворик Ратуші
18.00 Літургія св. Івана Золотоустого за участю Дрогобицького муніципального камерного хору «Легенда»
Катедральний Собор Пресвятої Трійці
21 вересня – Різдво Пресвятої Богородиці
08.30 Служба Божа           Катедральний Собор Пресвятої Трійці
12.00 Виставка-продаж продукції пасічників Стрийського та Дрогобицького товариств.
Художній вернісаж.
Виставка робіт вихованців позашкільних навчальних закладів. Виставка творів дрогобицьких письменників
пл. Юрія Дрогобича
12.15 Концерт дитячих колективів мистецьких та загальноосвітніх шкіл                                                          пл. Юрія Дрогобича 14.00 Відкриття новоствореної експозиції «Сакральне мистецтво»
 Картинна галерея
15.00 Колективна виставка робіт спілки художників м.Трускавця
 Палац мистецтв
15.00 Свято близнюків                                         пл Ринок
16.00 Привітання владики
Привітання міського голови                                  пл.Ринок
16.30 Плац-концерт військового оркестру
Святковий концерт кращих мистецьких колективів, окремих виконавців,
Тараса Курчика та групи «Мері»                           пл.Ринок
22.00 Святковий феєрверк                                   пл.Ринок
 
Ласкаво просимо!
 
«Кробат Україна» побудує у Дрогобичі котельню
Сьогодні, 15 вересня у Дрогобичі підписано угоду між відділом освіти виконавчого комітету міської ради і ТзОВ «Кробат Україна» про побудову котельні для загальноосвітньої школи № 16. Вартість проекту приблизно 900 тис.грн. Про це повідомив міський голова Микола Гук.
З його слів, ТзОВ «Кробат Україна» зобов’язався протягом півроку спорудити котельню на шкільній території і протягом 15 років реалізовувати школі тепло за ціною на два відсотки нижчою від ціни КП «Дрогобичтеплоенерго». Відтак котельню безкоштовно буде передано дрогобицькій громаді.
«Спорудження котельні дасть нам змогу відновити роботу шкільного басейну, який не використовувався від часу спорудження школи через відсутність гарячої води», - каже Микола Гук.
«Шлях до підписання договору був тривалим і важким, - зазначив начальник відділу освіти Петро Сушко. – Його реалізація забезпечить належне теплопостачання школи, чого не можна було досягти досі, оскільки котельня, від якої отримує школа тепло розташована на далекій відстані».
 
До уваги журналістів!
Завтра, 16 вересня, о 10.00 розпочне роботу позачергова сесія Дрогобицької міської ради з приводу рішення Господарського суду Львівської області, яким Дрогобицьку міську раду змушують здійснити приватизацію найбільшого об'єкту комунальної власності - готелю "Тустань" - всупереч рішенню міської ради та волі громади міста.
До відома дрогобичан і гостей міста!
Дрогобицька міська рада просить мешканців і гостей міста одягнути 21 вересня - у День міста – вишиванки. Згідно з домовленістю з керівниками транспортних підприємств, пасажирів у вишиванках на регулярних маршрутах міста перевозитимуть безкоштовно.
 
Чий магазин і чия вітрина найкращі?
Виконавчий комітет міської ради до Дня міста проведе конкурси «Найкращий магазин», «Найкраща вітрина». 20-21 вересня конкурсна комісія виконавчого комітету проведе огляд вітрин і магазинів і визначить переможців. Нагороди буде вручено 21 вересня під час святкувань. Міськвиконком просить суб’єктів господарювання святково прикрасити до Дня міста магазини і вітрини.
 
Усі – на ярмарок!
Відповідно до розпорядження міського голови Миколи Гука, 18 і 25 вересня у м.Дрогобичі на вул. Володимира Великого (від перехрестя П.Орлика до перехрестя вул. В.Винниченка) відбудеться ярмарок продажу сільськогосподарської продукції за цінами виробника.
Нагадаємо, що перший в цьому році осінній ярмарок відбувся у Дрогобичі минулої суботи. І хоч небагато виробників привезли свою продукцію, та все ж чимало дрогобичан змогли здійснити необхідні покупки за цінами виробників.
Заступник голови райдержадміністрації з питань агропромислового комплексу Іван Мізерник пообіцяв, що цього разу ярмарок буде багатшим.
 
Завтра у Дрогобичі приступлять до реконструкції стадіону під Євро-2012
Завтра, 16 серпня, у Дрогобичі ТзОВ «Укрдорпроект» з Комарно розпочне реконструкцію стадіону «Галичина», який стане тренувальною базою для однієї з команд, що братиме участь у Євро-2012. За 1,5 року планується освоїти 61 млн.грн.
Про це повідомив міський голова Микола Гук.
«Технічний нагляд за будівництвом буде вести управління капітального будівництва виконавчого комітету Дрогобицької міської ради», - повідомив Микола Гук.
Зі слів Миколи Гука, перед тим, як передати стадіон підряднику, демонтовано лавки. З цього матеріалу буде виготовлено лавочки, які виставлять у парках і скверах міста.
«По-господарськи для міського господарства буде використано і інше обладнання стадіону», - каже Микола Гук.
 
Пряма телефонна лінія з керівником відділу соціальних виплат
У середу, 22 вересня, з 11.00 до 12.00 відбудеться пряма телефонна лінія з начальником відділу соціальних виплат управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Марією Миколаївною Колінко. Свої запитання ви можете ставити за телефоном 2-17-50
Переглядів: 482 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0