П`ятниця, 19.04.2024, 18:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Листопад » 16 » 16 11 10 Дрогобицькі новини
15:19
16 11 10 Дрогобицькі новини
У Стебнику відбулася зміна влади
Сьогодні, 16 листопада, у Стебнику відбулася перша сесія міської ради шостого демократичного скликання, на якій новообраний міський голова Василь Пецюх і депутати склали присягу. На успішну роботу владу благословили священики стебницьких церков.
 
Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський, який взяв участь у роботі сесії, привітав міського голову і депутатів Стебницької міської ради із початком каденції.
 «Залишковий принцип задоволення потреб міста Стебника завершився, - сказав Олексій Радзієвський. – Все будемо вирішувати разом і справедливо, відповідно до наших можливостей, як для мешканців Стебника так і Дрогобича, тому, що це одна громада».

У Дрогобичі з нагоди професійного свята вшанували радіо та тележурналістів

   Сьогодні, 16 листопада, у світлиці Дрогобицької міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія Радзієвського із радіо та тележурналістами.
Олексій Радзієвський привітав їх з професійним святом, відзначивши, що у Дрогобичі працює потужна команда радіотележурналістів. Він подякував їм за об’єктивне та професійне висвітлення життя міста. «Проаналізувавши стан справ у місті, я зрозумів, що повернути вектор розвитку Дрогобича на краще можливо. І ми це зробимо», - зазначив у своєму виступі Олексій Радзієвський. Він закликав журналістів до налагодження системної співпраці. З рук міського голови журналісти отримали грамоти та квіти.
 
 У Дрогобичі на мітинг проти нового Податкового кодексу вийшло близько тисячі підприємців
Сьогодні, 16 листопада, у Дрогобичі на площі Ринок розпочався мітинг підприємців, які вийшли протестувати проти прийняття Податкового кодексу. Із гаслами «Ні податковому терору!», «Не дозволимо знищити малий бізнес», «Новий податковий кодекс – могила для бізнесу» мітингувальники розмістилися перед центральним входом до Ратуші. До підприємців вийшов міський голова Олексій Радзієвський і заявив про повне розуміння та підтримку.
«Ми розуміємо що є потреба у підвищенні добробуту людей, але не за рахунок знищення малого бізнесу. Я уважно прочитав проект кодексу, і з багатьма його положеннями не можу погодитися», - зазначив міський голова. Одна з підприємців-мітингувальників, підійшовши до мікрофону, сказала, що пенсійний фонд відправляє листи, у яких попереджує про штрафи за несплату платежів. Зі слів жінки, не зрозуміло на якій основі це робить пенсійний фонд, коли Податковий кодекс ще не прийнятий. Олексій Радзієвський запевнив, що попередить пенсійний фонд припинити такі речі. «Свавілля у діях влади не буде і ми це доведемо конкретними кроками», - підсумував міський голова. Також Олексій Радзієвський повідомив, що матиме телефонну розмову з головою бюджетного комітету Верховної ради і доповість про сьогоднішні події у Дрогобичі. Він зазначив, що уже підписав листа до Прем’єр-Міністра України Миколи Азарова з вимогою відкликати проект нового Податкового кодексу. Крім цього, свою резолюцію сьогодні надіслали до Києва підприємці-мітингувальники.
Переглядів: 533 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0