П`ятниця, 29.03.2024, 05:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2011 » Березень » 18 » 18 03 11 Дрогобицькі новини
16:13
18 03 11 Дрогобицькі новини
У Дрогобичі побувала польська делегація із Остшешува
Сьогодні, 18 березня, у світлиці Дрогобицької Ратуші відбулася зустріч секретаря міської ради Тараса Метика та в.о керуючого справами виконкому Євгенія Шильника з делегацією із Польщі, до якої ввійшли директори комплексів шкіл міста Остшешува . Гості з Польщі прибули до Дрогобича на запрошення директора Дрогобицького професійно-технічного ліцею № 15 Володимира Ткача. Співпраця ліцею із навчальними закладами триває уже 3 роки, протягом яких відбувалося чимало обопільних візитів, зокрема польські учні щорічно беруть участь у традиційному фестивалі вареників, який проходить на базі Дрогобицького ліцею. Секретар міської ради Тарас Метик розповів гостям про Дрогобич, акцентував увагу на бажанні влади міста поглиблювати дружні стосунки із польськими містами. Він запросив керівників польських шкіл, у яких навчають кулінарного мистецтва, залучити своїх учнів до участі у фестивалі «Дрогобицької ковбаси», який цього року планують провести у місті Котермака. Нагадаємо, польське місто Остшешув є містом-побратимом Дрогобича.
 
 
ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» завойовує український ринок
З приходом нового керівництва перед ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» суттєво відкрився український ринок, адже до цього часу підприємство виготовляло продукцію лише для експорту - про це на колегії з питань соціально-економічного розвитку у Дрогобицькій Ратуші повідомила заступник голови правління Надія Левицька. З її слів, з 15 березня завод запрацював і в квітні за планом підприємство буде працювати повні робочі тижні, коли впродовж минулого року і перші місяці цього року робітники працювали по 4 дні на тиждень. Надія Левицька запевнила, що на ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» будуть збережені всі робочі місця, окрім цього створюватимуться нові. Нагадаємо, кілька місяців тому ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» очолив Володимир Швадчак, який уже раніше керував цим підприємством. Лихоманити це підприємство розпочало ще минулого року у лютому, тоді працівники заводу пікетували Ратушу, протестуючи проти масового звільнення та розкрадання майна заводу.
 У Дрогобичі урочисто відзначили День комунальника
 Сьогодні, 18 березня, у Дрогобичі у приміщенні Львівського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування населення. Комунальників зі святом привітав секретар міської ради Тарас Метик, який подякував їм за самовіддану працю, спрямовану на поліпшення благоустрою міста. За ефективну роботу він відзначив керівників комунальних підприємств: директора КП «Дрогобичтеплоенерго» Ігоря Хом’яка, директора КП «ЖЕО» Богдана Недбальського, в. о. директора КП «Комбінат міського господарства» Галину Яців, директора КП «Теплоремонт» Ігоря Гуля, начальника КП «Дрогобичводоканал» Романа Шагалу, який, до речі, Постановою президії ЦК профспілок України напередодні професійного свята отримав почесне звання «Кращого господарника 2010 року» з вирішення соціально-економічних питань. Нагадаємо, у житлово-комунальній сфері Дрогобича працює приблизно 1200 осіб. Зараз у Дрогобичі проходить реформування цієї сфери. Першим кроком реформ було створення КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання», яке утворене шляхом злиття будинкових управ.
Переглядів: 888 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0