П`ятниця, 19.04.2024, 08:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Листопад » 18 » 18 11 10 Дрогобицькі новини
11:04
18 11 10 Дрогобицькі новини

 

До відома суб’єктів господарювання!
На адресу виконкому Дрогобицької міської ради надійшов лист від головного управління економіки та інвестицій Львівської облдержадміністрації з інформацією, що з 23 по 26 листопада ц. р. на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15, ст. м. «Лівобережна») відбудеться 9-й Міжнародний промисловий форум-2010 (павільйони №2, №3, входи з боків ст. м. «Лівобережна»). Міжнародний промисловий форум, який присвячений питанням розвитку науково-промислового потенціалу машинобудівної галузі, проводиться за Розпорядженням КМУ № 1868-р від 22.09.10 у складі спеціалізованих виставок: *Металообробка (металообробні технології, обладнання та інструмент); *УкрМашТех (технології, обладнання для машинобудування); *УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали для зварювального виробництва); *УкрПластТех (технології, обладнання для виробництва та переробки пластмас); *Гідравліка. Пневматика *Підшипники; *УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва); *Підйомно-транспортне, складське обладнання; *3разки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, метрологія, сертифікація, лабораторне обладнання); *Безпека виробництва (охорона праці, засоби захисту, безпека робочої зони); *УкрВторТех (комісійна техніка та обладнання); *Субконтракти (пошук партнерів для розміщення замовлень на виробництві); Організатори форуму - Міністерство промислової політики України, ТОВ „Міжнародний виставковий центр" за підтримки Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики, Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду. Свою участь у IX Міжнародному промисловому форумі підтвердили майже 350 підприємств з 29 країн світу, які представлять новітню продукцію для переозброєння виробничих потужностей, перш за все, машинобудівної галузі. Під час форуму традиційно відбудуться тематичні конференції та семінари з актуальних питань розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування, підвищення якості продукції, що виробляється, та з питань безпеки на промислових підприємствах. Більш детальну інформацію щодо вищезгаданих заходів можна отримати за адресою: 82100, Україна, Львівська обл., м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, відділ економіки каб., № 27, 29, та за тел.: 2-25-45, факс: 3-96-71, електронна адреса: economic-rada@i.ua.
 
До відома суб’єктів господарювання!
 
На адресу виконкому Дрогобицької міської ради надійшов лист від головного управління економіки та інвестицій Львівської облдержадміністрації з інформацією, про те що 10 листопада у Львівської облдержадміністрації відбулася зустріч з представниками Європейської економічної палати торгівлі, комерції та промисловості, офіційне відкриття якої відбудеться 25 листопада 2010 року у м. Києві. В урочистому заході візьмуть участь президенти Європейської Економічної Палати різних країн, представники облдержадміністрацій та міністерств України, дипломати, керівники підприємств та організацій, члени EEIG. «Європейська Економічна Палата Торгівлі, Комерції та Промисловості» це міжнародна неурядова організація, зареєстрована у формі « Європейської групи з економічних інтересів» в арбітражному суді в Брюсселі, відповідно до правил № 2137/85 Європейських співтовариств від 25 липня 1985 р. Ініціатива передових бізнес кіл Європейського Союзу, підприємців, фахівців і корпорацій, що бажають сприяти гармонізації ринків країн Східної Європи і ЄС назріла вже давно. На основі цього, в 1998 році була створена Європейська Економічна Палата, основними цілями й завданнями якої стали: загальна підтримка політичних, економічних, соціальних, наукових та екологічних інтересів уряду країн ЄС у рамках приватного сектору: • підтримка Східноєвропейських країн; • глобальне спорудження нових ринкових мостів; • спрямування зусиль і ресурсів у сферу інновацій і нових технологій; • підтримка обраних проектів у наданні міждисциплінарних розв’язків; • сприяння взаєморозумінню й співробітництву між усіма народами Землі, будівництво «мостів» між Європою й світом; • мотивація й винагорода передового досвіду в комерції, торгівлі, індустрії, навчанні, науці й мистецтві. Представництва «Європейської Економічної Палати Торгівлі Комерції та Промисловості» знаходяться в 42 країнах світу, що дозволяє здійснювати ефективну комунікацію в усіх сферах міжнародного співробітництва. Представництво «Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості» в Україні (EEIG Україна) пройшло реєстрацію в Міністерстві Юстиції і почало свою діяльність 1 вересня 2010 року. Європейська Економічна Палата має всі повноваження для виконання своєї місії в Україні. Першочерговим завданням EEIG Україна є надання консультаційних послуг уряду України, щодо гармонізації внутрішнього ринку країни з ринком ЄС, що в подальшому дасть можливість залучати інвестиції та співпрацювати з бізнес - групами ЄС. Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: 82100, Україна, Львівська обл., м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, відділ економіки каб., № 27, 29, та за тел.: 2-25-45, факс: 3-96-71, електронна адреса: economic-rada@i.ua.
 
До відома суб’єктів господарювання!
Інформуємо Вас, що відповідно до рішення Економічної ради СНД від 17.06.2010р. Україна братиме участь у роботі Міждержавної виставки, присвяченої 20-річчю СНД (далі - Виставка), яка відбудеться у червні 2011 року в м. Москва (Російська Федерація). Концепцією Виставки, розробленою Міждержавною радою з виставково-ярмаркової та конгресної діяльності СНД, членом якої є Україна, передбачається, що експозиція ювілейної Виставки буде спрямована на демонстрацію підсумків та досягнень країн - учасниць СНД за останні 20 років. Метою проведення Виставки є сприяння подальшому розвитку міждержавного співробітництва в економічній, соціальній та гуманітарній сферах, об'єднанню національних інтересів, розвитку кооперації в промисловій та науково-технічній сферах, посиленню прикордонного та міжрегіонального співробітництва, зміцненню ділових та культурних зв'язків країн-учасниць СНД. Пріоритетними напрямами, які будуть представлені на Виставці, є розвиток співробітництва у галузі авіа-, машино- та приладобудування, металургії транспорту та зв'язку, енергетики, сільському господарстві, збережені навколишнього природного середовища та енергетичних ресурсів, використанні космічного простору, наукоємного та високотехнологічного виробництва, новітніх технологій, інформатизації та телекомунікації, а також у сфері охорони здоров'я та праці, медицини, спорту і туризму, освіти, культури тощо. У рамках Виставки будуть створені умови для проведення форумів, переговорів, отримання інформації та консультацій, а також укладення договорів, контрактів, зокрема передбачається проведення конференцій, круглих столів, бізнес-форумів, запланована робота "біржі ділових контактів" для пошуку бізнес партнерів та налагодженню співпраці. Під час проведення Виставки планується організація гуманітарного форуму "Молоде покоління - життя без кордонів", метою якого є обговорення та визначення практичних рекомендацій для користування в діяльності державних і громадських структур по роботі з молоддю. Культурною програмою Виставки передбачається участь професійних творчих колективів країн-учасниць СНД, художників, майстрів прикладного мистецтва. На площі Дружби народів буде організована концертна площадка для проведення програми національних творчих колективів країн-учасниць СНД під час фестивального марафону. Передбачається участь творчих колективів у церемонії офіційного відкриття Виставки. Інформацію про готовність взяти участь у Виставці надсилати на електронну адресу upp@loda.gov.ua.
Заступник міського голови                                                                         П. Суда
Переглядів: 611 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0