Четвер, 25.04.2024, 13:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Серпень » 19 » 19 08 10 Дрогобицькі новини
11:14
19 08 10 Дрогобицькі новини
У Дрогобичі урочисто відзначають свято Спаса
Сьогодні, 19 серпня, у Дрогобичі тисячі прихожан, мешканців і гостей міста прийшли до храму Преображення Господнього, щоб взяти участь святковій Літургії, освятити дари осені.
З нагоди храмового празника священиків і парохіян привітав міський голова Микола Гук. Дрогобичани традиційно купно збираються біля храму Преображення Господнього. І це не випадково. Ця святиня символізує Україну. У післявоєнний час вона була зруйнована більшовицьким режимом і нині при підтримці усієї громади зводиться заново у Божій величі і красі, символізуючи незнищенність українського духу.
 
ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ
Від 18 серпня 2010 р. № 545- р
 Про проведення Дня довкілля до Дня Незалежності України
З метою забезпечення належного санітарного стану міських кладовищ, прибудинкових територій, місць масового відпочинку громадян, майданчиків та газонів біля підприємств, організацій, закладів освіти, культури, охорони здоров'я, керуючись п.п.20 п.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» провести 21 серпня 2009 року День довкілля до Дня Незалежності України у м. Дрогобич:
І. КП «Комбінат міського господарства» (М. Терлецький) виконати комплекс заходів з благоустрою кладовища та прилеглої території на вул. П. Орлика.
2. КП «Будинкова управа № 1» (Г. Андруневчин) привести в належний санітарний стан кладовище та прилеглу територію на вул. І. Франка та Коцюбинського.
3. КП «Будинкова управа № 2» (Р. Петрєчко) привести в належний санітарний стан кладовище та прилеглу до нього територію на вул. М. Грушевського.
4. КП «Будинкова управа № З» (М. Садовий) привести в належний санітарний стан кладовище та прилеглу до нього територію на вул. Трускавецькій.
5. Відділам та управлінням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради надати допомогу КП «Комбінат міського господарства», КП «Будинкова управа № 1,2,3» у благоустрої кладовищ та прилеглої до них території.
6. Керівникам комунальних підприємств сфери торгівлі та побутового обслуговування населення забезпечити виконання запланованих заходів на підпорядкованих об'єктах, організувати прибирання, санітарну очистку, викошування трав, впорядкування та благоустрій прилеглої території.
7.Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, власникам житлових будинків та споруд взяти активну участь у проведенні Дня довкілля до Дня Незалежності України на власних територіях, організувати прибирання, санітарну очистку, викошування трав прилеглих територій загального користування.
8. Партійним та громадським організаціям м. Дрогобича підготувати власні план-заходи на День довкілля до Дня Незалежності України, забезпечити активну участь членів організацій.
9. Директору департаменту міського господарства (Ю. Кондратюку) забезпечити контроль за виконанням запланованих заходів Дня довкілля до Дня Незалежності України комунальними підприємствами.
10. Начальнику відділу економіки (Р. Росоха) забезпечити контроль виконання запланованих заходів Дня довкілля до Дня Незалежності України підприємствами, організаціями різних форм власності.
11. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.
Міський голова М.Гук.
 
Дрогобич поглиблюватиме співпрацю з польським містом Гіжицько
Дрогобицький міський голова Микола Гук прийняв делегацію з м.Гіжицько (Республіка Польща), очолювана головою Мазурського відділу Об’єднання українців Польщі Іваном Піком. У складі делегації були представники української громади в Гіжицьку і депутати міської ради. Під час розмови основна увага була зосереджена на питаннях поглиблення взаємовигідної співпраці між двома містами. Контакти між Дрогобичем і Гіжицьком розпочалася наприкінці минулого року після поїздки до цього міста міського голови Дрогобича Миколи Гука. Чи не найбільші перспективи має співпраця в розвитку туризму, спорту, культури. У травні з концертом у Гіжицьку побував зразковий танцювальний ансамбль Дрогобицького міського Народного дому ім.. І.Франка «Верховинка».
Переглядів: 481 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0