Середа, 24.04.2024, 03:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Серпень » 20 » 20 08 10 Дрогобицькі новини
10:43
20 08 10 Дрогобицькі новини

Міський голова взяв участь у зборах колективу машинобудівного заводу з нагоди Дня незалежності
Сьогодні, 20 серпня, Дрогобицький міський голова Микола Гук взяв участь в урочистих зборах трудового колективу ВАТ "Машинобудівний завод".
Микола Гук привітав колектив підприємства з найбільшим національним святом, побажав кожному працівникові, їх родинам міцного здоров'я, нових перемог в ім'я Незалежності України, щастя в особистому житті. Міський голова відзначив роботу директора підприємства по згуртуванню колективу і нагородив його грамотою.

Три фірми заявили про свою готовність реконструювати водопровідну мережу у Дрогобичі
У Дрогобичі відбулося відкриття тендерних пропозицій на виконання робіт із заміни водопровідної мережі на вул. Лесі Українки, вартістю 2,5 млн.грн., - повідомляє кореспондент сайту з посиланням на міського голову Миколу Гука.
У тендері беруть три фірми - TOB "Світ Трейд ЛТД" (м. Київ}, ТзОВ "Енергоресуремонтаж" (м. Львів) та ВАТ "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №,1". Результати тендеру будуть оголошені у вересні.
Нагадаємо, що фінансуватимуться ці роботи за рахунок кредиту Світового Банку реконструкції і розвитку. КП "Дрогобичводоканал" минулого року завдяки зусиллям його керівника Романа Шагали увійшло в число п'ятнадцяти водоканалів України, які отримали шанс скористатися вигідним кредитом потужної міжнародної фінансової установи під мінімальний відсоток. Загальна сума кредиту Світового Банку під реалізацію всіх запропонованих комунальним підприємством програм становить понад 24 млн. грн. Наразі погоджено 3 проекти. Одним із них якраз і є заміна водопровідних мереж на вул. Лесі Українки. Реалізація цього і наступних проектів дасть змогу за рік-півтора подавати воду до помешкань дрогобичан цілодобово. Нині вода подається з 6 до 24 години.
 
У Дрогобицькій міліції відкрили ізолятор європейського зразка для тимчасового утримання
Сьогодні, 20 серпня, у Дрогобичі в міському відділі міліції після реконструкції відкрили ізолятор тимчасового утримання, який відповідає сучасним європейським вимогам, - повідомляє кореспондент сайту з посиланням на заступника Дрогобицького міського голови Богдана Пристая.
 З його слів, це буде один з найкращих ізоляторів у Львівській області. У відкритті ізолятора тимчасового утримання взяли участь голова Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Сендак, заступник начальника ГУ УМВСУ у Львівській області Михайло Курочка.
На Балканах відкриють пам’ятник Іванові Франкові
Дрогобич готується до приїзду делегації з хорватського міста Ліпік. Представникам цього балканського міста вручать пакет пропозицій щодо співпраці як в економічній, так і в культурній сферах. Міський голова Микола Гук надіється, що Дрогобич і Ліпік стануть містами-побратимами.
Як відомо, Ліпік пов’язаний з іменем Івана Франка. Великий Каменяр приїжджав у це місто на лікування. У Ліпіку проживає діяльна українська громада, старанням якої тут споруджують пам’ятник Іванові Франкові, який планують відкрити 3 жовтня ц.р.
 
Дрогобицька будинкова управа просить у Президента гроші на зарплату
Керівник КП «Дрогобицька будинкова управа № 3» написав листа до Президента України, в якому просить виділити гроші на погашення боргу із зарплатні.
«Ви з глузду з’їхали? - звернувся мер Дрогобича Ми­кола Гук підчас оперативної наради до представника БУ-3. - Це ж треба, щоб госпрозрахункове підприємство просило у Президента гроші на зарплату! Гроші заробляти треба!»
Переглядів: 532 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Дрогобичанин  
0
І що то за "завдяки зусиллям його керівника Романа Шагали увійшло в число п'ятнадцяти водоканалів України" - він що на тій посаді працює задарма. Та у нього така зарплата, що має рвати землю з під себе. А для сайту - величезне "фе" - пряма реклама посадовця на напередодні виборів.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0