Четвер, 28.03.2024, 16:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Грудень » 21 » 21 12 10 Дрогобицькі новини
17:23
21 12 10 Дрогобицькі новини
Дрогобицький мер каже, що проведена його попередниками реконструкція опалення Ратуші є свідченням професійної деградації і безвідповідальності
Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський заявив, що реконструйована за попереднього керівництва міста система опалення в Ратуші не забезпечує необхідного температурного режиму в адміністративному будинку. «Проведена реконструкція свідчить про рівень професійної деградації і безвідповідальності», - сказав Олексій Радзієвський. Він доручив своєму заступникові вивчити хто проводив розрахунки, проектував реконструкцію і підбирав обладнання.
Міський голова також зацікавився, де поділися демонтовані батереї, які були виготовлені зі спеціального мідного сплаву. «Це ж тонни металу!», - каже Олексій Радзієвський. З його слів, демонтоване обладнання було справжнім історичним раритетом – яскравим свідченням того, що 100 років тому люди знали, що таке батерея і яка її роль. Міський голова вимагає конкретної інформації про долю цього унікального обладнання.
 
Дрогобицька міська рада у Новий рік ввійде з новою структурою
 Міський голова Олексій Радзієвський вимагає більш динамічно вести кадрову роботу – запроваджувати затверджену на сесії структуру виконавчих органів міської ради і продовжувати роботу з її оптимізації. «У Новий рік маємо ввійти з новою структурою», - наголосив Олексій Радзієвський на нараді з керівниками відділів, управлінь і служб міста і доручив першому заступникові Олександрові Коростельову провести цю роботу . Міський голова висловив незадоволення організацією спортивно-масової роботи в місті. З його слів, вона ведеться не компетентно і не професійно, внаслідок чого Дрогобич втратив позиції. Щодо організаційного відділу, який, за словами міського голови, має планувати роботу усього апарату виконавчого комітету, систематизувати роботу усього апарату, міський голова вимагає пропозицій щодо кадрового зміцнення. Міський голова висловив претензії недавно призначеному керівникові управління комунального майна щодо комплектації цієї структури кадрами.
«Дуже насторожує робота юридичного відділу, - каже Олексій Радзієвський. – Стало традицією програвати в судах усі справи». На сьогодні відсутній керівник цього відділу.
 
Дрогобицький мер заборонив чиновникам економити на здоров’ї дітей
Однією з причин високого рівня захворюваності на грип і ГРВІ серед дітей до 14 років, внаслідок чого у Дрогобичі на два тижні було призупинено роботу шкіл, міський голова Олексій Радзієвський назвав мінімальний рівень подачі тепла в установи освіти у вихідні дні, яке проводиться керівниками цих установ для економії коштів. Зі слів Олексія Радзієвського, у понеділок діти заходять в холодні сирі приміщення. Щоб нормалізувати температурний режим, потрібно 2-3 доби. «Така економія підірве здоров’я тисяч дітей і суттєво фінансові справи не поліпшаться», - наголосив Олексій Радзієвський. Він звернувся до начальника відділу освіти Петра Сушка з вимогою заборонити освітнім закладам використовувати таку практику заощадження коштів.
Директорові КП «Дрогобичтеплоенерго» Ігореві Хом’яку доручено відстежувати стан дотримання температурного режиму на об’єктах бюджетної сфери і щодня інформувати про це міського голову.
 
Дрогобицький мер Олексій Радзієвський береться за створення муніципальної міліції
У Дрогобичі створять муніципальну міліцію, яка буде взаємодіяти з міським відділом Управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області, що допоможе забезпечити правопорядок в місті. Про це заявив міський голова Олексій Радзієвський, вітаючи міліціонерів з професійним святом. Також мер сказав, що влада перед міліцією в боргу й пообіцяв виправити ситуацію з огляду на бюджет 2011 року. Зокрема, потурбується про розв’язання квартирного питання.
Переглядів: 488 | Додав: vvp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0