П`ятниця, 29.03.2024, 13:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » 2010 » Листопад » 23 » 23 11 10 Дрогобицькі новини
12:46
23 11 10 Дрогобицькі новини
Завтра - прес-конфереція міського голови Олексія Радзієвського
Завтра, 24 листопада, у Світлиці Ратуші відбудеться прес-конференція міського голови Олексія Радзієвського. Запрошуються журналісти засобів масової інформації Дрогобича, Стебника, Трускавця і Борислава, обласних, регіональних та всеукраїнських ЗМІ.
Початок о 12.00
 
Дрогобицький міський голова привітав мерів польських міст-побратимів з перемогою на місцевих виборах

Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський надіслав вітальні факсограми президентам польських міст-побратимів Пшемисля і Лєгніци Робертові Хомі і Тадеушу Краковскі, бурмістрові Санока Войцеху Блєхарчику з приводу переобрання їх керівниками громад на новий термін.
Олексій Радзієвський висловив сподівання на спільну конструктивну співпрацю задля добра та розвою міст і впевненість, що партнерство, яке багато років тому започатковане між громадами, отримає потужний потенціал розвитку у всіх сферах життєдіяльності.
Нагадаємо, що місцеві вибори у Польщі відбулися минулої неділі.
У Дрогобичі створять єдиний медичний простір
Міський голова Олексій Радзієвський доручив начальникові відділу охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради Андрію Шевкеничу внести пропозиції щодо створення єдиного медичного простору. Відомо, що переважна більшість хворих з навколишніх міст і сіл лікуються в медичних установах Дрогобича, оскільки тут створена потужна матеріальна база і працюють висококваліфіковані кадри. Нині розрахунки за пролікованих хворих ведуться за трансфертами. Цей механізм, на думку міського голови, не є ефективним. «Ніяких трансфертів не дочекаєшся, коли в нас нема повноважень для забезпечення їх надходження, а в наших партнерів - бажання платити» На думку міського голови, створення єдиного медичного простору сприятиме вдосконаленню системи охорони здоров’я, поліпшить забезпечення цієї системи фінансовими ресурсами. «Ми будемо виходити зі своїми пропозиціями на Міністерство охорони здоров'я, Кабінет Міністрів України і добиватись результату», - наголосив Олексій Радзієвський.
 
У Дрогобичі дохідну частину міського бюджету виконано на 85 відсотків
«Наповнення бюджету є кращим, ніж в інших містах області, - каже міський голова Олексій Радзієвський. – Але цього замало, щоб забезпечити фінансування статей видатків». Міський голова поставив завдання перед податковою інспекцією «дотягнути виконання бюджету хоча б до 95 відсотків». Адже для забезпечення виплати зарплати бюджетникам до кінця року бракує більше 7 млн.грн.
З метою виявлення резервів для наповнення бюджету буде проведено нараду за участю керівництва податкової інспекції, фінансового управління. «Маємо все зробити для того, щоб успішно закінчити рік», - наголосив Олексій Радзієвський.
Переглядів: 748 | Додав: vvp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0