П`ятниця, 03.05.2024, 04:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » Архів матеріалів
У Дрогобичі проходить місячник боротьби з алко- та наркозалежністю
 Впродовж цього місяця Дрогобицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить у навчальних закладах Дрогобича та Стебника бесіди, лекції та відеолекторії для профілактики алко- та наркозалежності. Як повідомив провідний спеціаліст центру Ростислав Пелехач, всього буде проведено понад 30 таких зустрічей із молоддю. За його словами, для Дрогобича ця проблема є актуальною, адже лише офіційно у місті зареєстровано 1100 осіб, які залежні від алкоголю та наркотиків. В Україні таких людей є більше ніж 700 тисяч. Щороку від алкоголю помирає 40 тис. осіб. Як зазначив Ростислав Пелехач, профілактичні бесіди спрямовані на те, щоб донести до молоді інформацію про ці страшні недуги, які ламають людські життя. Демонструючи відеолекторії, ми прагнемо показати, що над цими проблемами варто зад ... Читати далі »
Переглядів: 447 | Додав: vvp | Дата: 20.01.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі відбудеться позачергова сесія міської ради з приводу позбавлення Степана Бандери звання Героя України
Сьогодні, 14 січня, за ініціативою депутатів від ВО «Свобода» в Дрогобичі відбудеться позачергова сесія міської ради, на якій планується прийняти звернення до Президента України Віктора Януковича у зв’язку з публікацією на офіційному сайті Президента України повідомлення про те, що рішенням суду президентський указ «Про присвоєння С.Бандері звання Герой України» скасовано Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 2 квітня 2010 року - був задоволений позов громадянина Оленцевича Володимира Едуардовича до Президента України В.Ющенко про визнання незаконним та скасування Указу Президента України від 20 січня 2010 року №46 "Про присвоєння С.Бандері звання Герой України».
Переглядів: 436 | Додав: vvp | Дата: 14.01.2011 | Коментарі (0)

До уваги дрогобичан!
Завтра, 13 січня, о 19.00 на площі Ринок відбудеться подячний молебень за прожитий рік, який відслужать священики християнських конфесій.
 
 
 
 
 
ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
II сесія шостого скликання РІШЕННЯ
від 29.12. 2010 року № 29
Про затвердження плану
діяльності з підготовки
проектів регуляторних актів


З метою забезпечення здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, відповідно до ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», беручи до уваги протокол постійної комісії ради з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини та розвитку громади та контролю за дотриманням регламенту від 15 грудн ... Читати далі »
Переглядів: 510 | Додав: vvp | Дата: 12.01.2011 | Коментарі (0)

 

У Дрогобичі 12 інвалідів отримали колісні крісла
 Сьогодні, 11 січня, Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський вручив 12 людям з обмеженими можливостями колісні крісла, придбані за кошти державного бюджету. Олексій Радзієвський зазначив, що сьогодні в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на обліку перебуває 167 осіб, які потребують 200 одиниць різних технічних засобів реабілітації. Він наголосив, що влада прикладе всіх зусиль, щоб забезпечити ці найнеобхідніші потреби інвалідів. Нагадаємо, у Дрогобичі і Стебнику налічується 5269 людей з особливими потребами, не враховуючи дітей-інвалідів.
Перелік документів на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»
Переглядів: 485 | Додав: vvp | Дата: 11.01.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі мірилом оцінки роботи посадовців буде наповнення бюджету
Для забезпечення функціонування бюджетної сфери Дрогобича, яка фінансується з місцевого бюджету, щомісяця необхідно 23-25 млн.грн.
Про це сьогодні, 10 січня, заявив на оперативній нараді в ратуші міський голова Олексій Радзієвський. З його слів, цьогорічний бюджет напружений і виконати його буде дуже важко, тому кожен розпорядник коштів має в творчому контактів співпрацювати з податковою службою, допомагати виявляти резерви. На думку міського голови, найбільші резерви криються у земельному податку. Зважаючи на це, міський голова доручив терміново провести інвентаризацію землі.
Також Олексі ... Читати далі »
Переглядів: 613 | Додав: vvp | Дата: 10.01.2011 | Коментарі (0)


Сьогодні о 12 годині - винос Дідуха на площу Ринок
Сьогодні, 6 січня, у Дрогобичі, о 12 годині відбудеться урочисте винесення на площу Ринок Дідуха. З Різдвяним привітанням перед присутніми дрогобичанами і гостями міста виступить міський голова Олексій Радзієвський.

Сьогодні об 11.30 в Ратуші відбудеться зустріч з дітьми із Запоріжжя
Сьогодні, 6 січня, об 11.30 в Ратуші прийматимуть дітей із Запоріжжя, які прибули до Дрогобича на Різдвяні свята. Дітей привітає міський голова Олексій Радзієвський.

9 січня - Різдвяна коляда
9 січня на площі Ринок відбудеться концертне дійство "Різдвяна коляда". У ньому візьмуть участь юні аматори сцени шкіл №2, №4, учні шкіл естетичного виховання. Початок о 14.00.

Відбудеться 20 фестиваль різдвяного співу "Колядує Франкове Підгір'я"
< ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: vvp | Дата: 06.01.2011 | Коментарі (0)

Мер Дрогобичаа навантажив міністра культури Михайла Кулиняка культурними проблемами міста
 Сьогодні, 5 січня, в дрогобицькій Ратуші відбулася зустріч міського голови Олексія Радзієвського з міністром культури України Михайлом Кулиняком, який приїхав у Дрогобич до мами на Різдво. У зустрічі взяли участь заступники міського голови, начальник відділу культури і мистецтв. Обговорено проблему фінансового забезпечення діяльності галузі культури Дрогобича і Стебника. «Так історично склалося, що Дрогобич, переставши бути у 1959 році обласним центром, залишається регіональним культурним центром», - наголосив міський голова. Тут функціонують академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича, Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні і танцю України «Верховина», діють муніципальні, народні, зразкові мистецькі колективи, музейний комплекс «Дрогобиччина ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: vvp | Дата: 05.01.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі проблему наповнення бюджету вирішують шляхом відродження виробництва на великих підприємствах
Дохідна частина бюджету Дрогобича передусім залежить від роботи великих підприємств, тому влада має сприяти їхній роботі, - про це на прес-конференції повідомив міський голова Олексій Радзієвський. З його слів, нещодавно запрацював долотний завод і 1200 працівників повернулися на свої робочі місця. «У цьому досягненні є заслуга влади. До керівництва заводом повернулися ті, хто раніше уже реанімував підприємство», - зазначив Олексій Радзієвський. – Сьогодні уже випущено продукції на 30 млн. грн. Власник вкладає інвестиції, а робітники мають роботу», - сказав Олексій Радзієвський.
Щодо ПАТ «Завод автомобільних кранів», то наразі підприємство переживає період спаду, хоча попит на автокрани є наві ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: vvp | Дата: 04.01.2011 | Коментарі (0)

Богдан Бах - знову серед призерів
Уже стало доброю традицією у Трускавці проводити передноворічний турнір спортсменів-ветеранів з настільного тенісу. Цього року на турнір з’їхалися понад 50 тенісистів з усієї Львівщини. Найбільше було львів’ян, які завжди задають тон змаганням. У фінальній частині турніру серед 9 учасників був і наш знаний краянин Богдан Бах, який у напруженій боротьбі зайняв друге місце. Він був гідними конкурентом львівських тенісистів. То ж вітаємо п. Богдана із цією перемогою і бажаємо йому у Новому році міцного здоров’я та підкорення нових вершин у тенісному спорті!
Переглядів: 420 | Додав: vvp | Дата: 29.12.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі урочисто засвітять Новорічну ялинку
Сьогодні, 29 грудня, о 17.00 у Дрогобичі відбудеться урочисте відкриття Новорічної ялинки, підготовлене відділом культури і мистецтв виконавчого комітету міської ради. Цього року ялинка особливо ошатно вбрана. Різнобарвними вогнями спалахнуть гірлянди на хвойних деревах, що ростуть у центрі міста.
У святковому заході візьме участь міський голова Олексій Радзієвський, який привітає дрогобичан і гостей міста з Новим роком і Різдвом Христовим.
Переглядів: 420 | Додав: vvp | Дата: 29.12.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 »
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0