П`ятниця, 03.05.2024, 03:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » Архів матеріалів
У Дрогобичі воїнам УПА щомісяця доплачуватимуть до пенсії по 150 грн
На сесії Дрогобицької міської ради прийнято рішення, відповідно до якого виділено кошти для надання доплати до пенсії 84 воїнам УПА та 2 інвалідам УПА, що перебувають на обліку в Дрогобицькій міській станиці Львівського крайового братства ОУН-УПА по 150 грн. та по 200 грн. інвалідам УПА щомісячно.
Отримають адресну допомогу 55 політв’язнів і репресованих, які є на обліку в Дрогобицькому товаристві політичних в’язнів і репресованих, по 50 грн. щомісяця. Доплату до пенсії матимуть 60 воїнів УПА, що є на обліку в Стебницькому міському осередку Спілки політв’язнів України та Братстві ОУН-УПА, по 100 грн. кожному щомісяця.
Виділено адресну щомісячну грошову допомогу 326 ін ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: vvp | Дата: 07.02.2011 | Коментарі (0)

У Стрию Богдану Баху рівних не було
Наш знаний краянин Богдан Бах став переможцем регіонального турніру з настільного тенісу пам’яті відомого майстра спорту Ярослава Стеблини. Турнір відбувся минулої суботи у Стрию. У змаганнях брали участь спортсмени зі Стрия, Львова, Миколаєва, Трускавця та Дрогобича. Богдан Бах у напруженій боротьбі здобув перемогу, подолавши чемпіона змагань пам’яті Мар’яна Болонного Юрія Полякова.
Добре на цих змаганнях також виступив дрогобичанин Юрій Дацюк, який завоював бронзову нагороду.
Міський голова Дрогобича прозвітує перед громадою про 100 днів своєї роботи
У суботу, 19 лютого, в міському Народному домі ім. І.Франка відбудеться звіт міського голови Олексія Радзієвського перед громадою про результати роботи за 100 днів і к ... Читати далі »
Переглядів: 628 | Додав: vvp | Дата: 07.02.2011 | Коментарі (0)


На прямій телефонній лінії – Олексій Радзієвський
У середу, 9 лютого, з 11.00 до 12.00 на прямій телефонній лінії з жителями міста буде міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський.
Запитання можна ставити за тел. 3-71-77.
 
У Дрогобичі створять осередок «Альянс Франсез»
 Сьогодні, 3 лютого, міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський прийняв директора «Альянс Франсез» у Львові Жерома Ваннепена. Він передав Олексію Радзієвському вітання з нагоди обрання його мером Дрогобича від посла Франції в Україні. Жером Ваннепен висловив своє захоплення і заявив про підтримку фестивалю Бруно Шульца, який щорічно проходить в Дрогобичі. На зустрічі йшлося про можливість відкриття у Дрогобичі осередку мережі «Альянс Франсез», де б дрог ... Читати далі »
Переглядів: 564 | Додав: vvp | Дата: 03.02.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі тарифи на перевезення у міських автобусах підвищили до 1,5 гривні
Вчора, 1 лютого, на засіданні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради було прийнято рішення «Про встановлення єдиного тарифу на проїзд пасажирів по регулярних маршрутах міста Дрогобича», згідно з яким встановлено тариф у розмірі 1,5 гривні. Це рішення набирає чинності з 7 лютого, - передає кореспондент ЗІКу. Дотепер ціна на проїзд становила 1 грн.
 Нагадаємо, перевізники, які обслуговують у Дрогобичі міські маршрути, звернулися до міської влади з проханням підвищити тарифи на пасажирські перевезення в середньому до 2 грн. Як повідомили у відділі економіки виконавчого комітету міської ради, за минулі три роки у сусідніх населених пунктах та Дрогобицькому районі неодноразово підвищували тарифи на пасажирські перевезення. Дрогобицькі перевізники, зважаюч ... Читати далі »
Переглядів: 476 | Додав: vvp | Дата: 02.02.2011 | Коментарі (0)

Мер Дрогобича заявив про припинення ганебного етапу дерибану землі
У Дрогобичі проводиться робота з остаточного визначення меж міста. Про це учора, 31 січня, на прес-конференції повідомив міський голова Олексій Радзієвський. За його словами, межі до сьогодні не були визначені і це має серйозні наслідки – захоплення міської землі, на чому роблять різні оборудки. Він повідомив, що, зокрема, буде змінено порядок надання земельних ділянок. Усі заяви потраплятимуть до міського голови, відтак в управління комунальних ресурсів, фахівці якого спільно з відділом архітектури виїжджатимуть на місце і готуватимуть пропозиції міському голові, який передасть заяву зі своїми рекомендаціями на розгляд депутатської комісій. «Зараз 90% рішень приймається по земельних ділянках, які ніхто в очі не бачив, - зазначив Олексій Радзієвський. – Дерибан землі із приходом Радзієвського завершений як ... Читати далі »
Переглядів: 402 | Додав: vvp | Дата: 01.02.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі відбудеться 20-ий фестиваль «Колядує Франкове Підгір’ я»
 У неділю, 30 січня, у Дрогобичі у Народному домі ім. І. Франка пройде 20-ий фестиваль «Колядує Франкове Підгір’я». У фестивалі, крім дрогобицьких, беруть участь хори із сіл Дрогобицького району та міст Львівщини, зокрема Самбора, Борислава, Стебника, Трускавця, Старого Самбора, Львова. Фестиваль «Колядує Франкове Підгір’я» був започаткований у 1991 році під егідою міського відділення Музичного товариства України. Як зазначив інтерв’ю газеті «Галицька зоря» мистецтвознавець, який стояв біля витоків цього фестивалю, Михайло Бурбан, організатори фестивалю поставили перед собою завдання – продовжити та розвинути тисячолітню хорову українську традицію – як церковну, так і світську. З його слів, творчий дебют фестивалю «Колядує Франкове Підгір’я» був вдалим і перспективним. Усе почалося з того, що кілька о ... Читати далі »
Переглядів: 498 | Додав: vvp | Дата: 28.01.2011 | Коментарі (0)

 

Щоб змінити місто, у Дрогобичі висадять 100 тис. дерев та кущів
У Дрогобичі буде висаджено 100 тисяч декоративних дерев та кущів, - про це повідомив міський голова Олексій Радзієвський. Зараз архітектура готує рішення про розміщення насаджень, які мають охопити всі мікрорайони, вулиці. Олексій Радзієвський зауважив, що у цьому питанні йому потрібна підтримка та розуміння громади і депутатського корпусу. Він звернувся із закликом до населення міста, працівників всіх підприємств, установ, організацій та навчальних закладів взяти участь в озелененні та висадженні на клумби квітів. Олексій Радзієвський зазначив, що після проведення такої роботи Дрогобич невпізнанно зміниться.
 
У Дрогобичі відновлять занедбаний парк культури і відпочинку
Переглядів: 466 | Додав: vvp | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (0)

До відома суб’єктів господарювання!
Повідомляємо, що на адресу Міністра економічного розвитку і торгівлі України листом МЗС від 04.01.2011 року № 51/14-210-13 надіслано запрошення Міністра фінансів Республіки Польша з пропозицією до потенційних інвесторів взяти участь у переговорах щодо придбання акцій компанії АТ «Grupa Lotos» (головний офіс компанії у Гданську). «Grupa Lotos» - нафтовий концерн, що займається видобутком і переробкою нафти, а також дистрибуцією високоякісних нафтових продуктів. Більш детальну інформацію про компанію можна отримати на сайті http://www.lotos.pl/ Потенційний інвестор, який у період з 15 грудня 2010 року до 31 січня 2011 року оголосить зацікавленість у придбанні акцій компанії, після виконання відповідних процедур отримає від польської сторони «Інформаційний меморандум - «Grupa Lotos S.A.» з основною інформацією про правовий та ... Читати далі »
Переглядів: 504 | Додав: vvp | Дата: 26.01.2011 | Коментарі (0)

У Дрогобичі впродовж минулого року заборгованість із виплати зарплати зменшилася на 396,1 тис. грн.
 Перший заступник міського голови Олександр Коростельов провів засідання колегії з питань соціально-економічного розвитку, на якому було проаналізовано стан заборгованості з виплати зарплати. Як зазначив начальник управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Іван Терлецький впродовж минулого року заборгованість із виплати зарплати зменшилася на 396,1 тис. грн. Якщо станом на 1 січня 2010 року сума боргу становила 7207,8 тис. грн., то станом на 01.01.2011 року борг становить 6811,7 тис. грн. До попереднього місяця сума боргу зменшилася на 1892,0 тис. грн. Заборгованість із виплати зарплати станом на 01.01.2011 року допустили 38 підприємств на суму 6811,7 тис. грн. З них: 23 економічно – активних підприємств ... Читати далі »
Переглядів: 521 | Додав: vvp | Дата: 24.01.2011 | Коментарі (0)

Нещодавно я виготовляла у Дрогобицькому філіалі державного підприємства «Західний експертно-технічний центр» експертизу на проект для підведення газу до будинку. Я була надзвичайно вражена професіоналізмом, оперативністю, а основне толерантним ставленням до відвідувачів працівників цього колективу. На тернистому шляху підведення комунікацій до будинку я уже набачилася різного, з якого позитивне становить приблизно 1%. Навдивовижу мені (такого за 3 роки ходіння по бюрократичних кабінетах я не зауважувала), коли вперше прийшла туди, сам директор цієї філії Ігор Володимирович Ярушак запитав, чи зрозуміло мені як заповнювати квитанцію. На догоду своїй цікавості я додатково дізнавалася чи це справді був начальник, бо де можна у нашій злободенній сучасності бачити таке, щоб начальник ставав до розмови із відвідувачем та ще й дуже культурно і терпляче давав пояснення, затрачав свій час? Адже у всіх сьогодні на устах нашуміла сентенція «Час – це ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: vvp | Дата: 21.01.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0