Неділя, 28.04.2024, 23:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » Архів матеріалів
Микола Баран отримав відзнаку «За заслуги перед містом Дрогобичем»
 Міський голова Микола Гук нагородив відзнакою «За заслуги перед містом Дрогобичем» генерального директора ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» Миколу Барана. Як зазначено у розпорядженні, цієї відзнаки Микола Баран удостоївся за значний вклад в економіку міста, зусилля, спрямовані на розвиток ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів», турботу про колектив підприємства та з нагоди 45-річчя від дня народження.
Переглядів: 496 | Додав: vvp | Дата: 05.08.2010 | Коментарі (0)

Дрогобич готується до Євро-2012
Основне завдання міста сьогодні – це підготовка до Євро-2012 . З цього Дрогобич може отримати 50 або й більше млн. грн., про це сьогодні, 2 серпня, на оперативній нараді з керівниками відділів та управлінь повідомив міський голова Микола Гук. За його словами, 12 серпня відбудеться тендер і забудовник, який переможе, розпочне роботи на стадіоні з освоєння 3 млн. грн. Микола Гук дав доручення директорові міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігореві Височанському розробити план заходів підготовки до Євро 2012. За словами Миколи Гука, кожне підприємство має зробити свій вклад у цю важливу справу. Нагадаємо, у п’ятницю, 30 липня, на стадіоні «Галичина» працювали комунальні служби міста та працівники виконавчого комітету міської ради.
Переглядів: 447 | Додав: vvp | Дата: 02.08.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі молодь здивує делегацію УЄФА 2-кілометровими шедеврами на асфальті
Сьогодні, 30 липня, у Дрогобичі ініціативна група молоді, яка об’єдналася під назвою «Інше місто», біля міського стадіону «Галичина» на асфальті фарбами малює різні архітектурні форми міста у вигляді кардіограми. Як зазначив координатор цієї акції Микола Походжай, сьогодні до Дрогобича приїжджає делегація,очолювана директором департаменту з організації заходів Євро-2012 Лукасом Ахерманом, яка оглядатиме стадіон. Діти таким способом намагаються привернути увагу гостей, переконати їх, що Дрогобич найкраще і найгарніше місто. У ці дні молодь проводить фестиваль «Інше місто», у рамках якого відбуваються квести, «круглі» столи на тему перспективного розвитку Дрогобича, дискотеки джазової, української музики, читання творів І. Франка, Т. Шевченка, Л. Українки. До обіду учасники акції мають намір розмалювати приблиз ... Читати далі »
Переглядів: 612 | Додав: vvp | Дата: 30.07.2010 | Коментарі (1)

 

 
Менше ніж 3 % жителів Дрогобича готові створювати прийомні сім’ї
 Спеціалісти Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели акцію «Подаруймо дитині сім”ю». У ході акції записано радіопередачу, проведено опитування, розповсюджено буклети та плакати. Як зазначила спеціаліст центру Ольга Черевко, у рамках цієї акції опитано 180 мешканців Дрогобича віком від 21 до 40 років. На запитання: «Чи знаєте Ви, що таке прийомна сім’я?» - 70% опитаних дали ствердну відповідь. На жаль, менше ніж 3 відсотки респондентів відповіли, що змогли б взяти на виховання та спільне проживання чужу дитину. Обґрунтовуючи свою неготовність до створення прийомної сім’ї, опитані найчастіше вказували на низький рівень матеріального забезпечення, житлові умови, психологічна неготовність. Дослідження пока ... Читати далі »
Переглядів: 577 | Додав: vvp | Дата: 26.07.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі захворюваність на кишкові інфекції зросла на 81,8%
У 2010 р. у Дрогобичі помітний значний ріст захворюваності кишковими інфекціями на 81,8% порівняно із середньостатистичними показниками за аналогічний період 2009 року, про це на засіданні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради повідомила головний державний санітарний лікар Дрогобича Оксана Гривнак. Зокрема, зростає питома частка дитячого населення серед хворих з 64,3% до 73,3%. Також, як зазначила Оксана Гривнак, зростає захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції: сумарна захворюваність грипу і ГРЗ за 1 півріччя 2010 р. становить більше ніж 97,7% всієї захворюваності. Серед захворілих дітей у середньому більше ніж 70%. Найвищі показники захворюваності у групах 0-2 та 3-6 років. Оксана Гривнак висловила ряд зауважень до роботи ринків, зокрема, наголосила на тому, що н ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: vvp | Дата: 23.07.2010 | Коментарі (0)

 
У Дрогобичі уже більше ніж рік борються із стихійною торгівлею
«Суд, не розглядаючи справи по стихійній торгівлі – тим самим узаконює її існування у Дрогобичі», - таку думку сьогодні, 22 липня, на засіданні виконавчого комітету висловив міський голова Микола Гук. Він додав, що підприємці торгують поза межами ринку, не платять ринкового збору, будь-де кидають сміття, утворюючи стихійні сміттєзвалища. На засіданні виконавчого комітету розглядали питання санітарно-екологічного благополуччя Дрогобича. Головний державний санітарний лікар міста Оксана Гривнак багато зауважень, зокрема, висловила що до роботи ринку та стихійної торгівлі, яка і надалі заполонює вулиці Дрогобича. Зі слів міського голови Миколи Гука, він вжив усіх необхідних заходів, щоб припинити стихійну торгівлю на вулицях в ... Читати далі »
Переглядів: 499 | Додав: vvp | Дата: 22.07.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі відкрилася виставка «Паролі повстанської битви»
 
 У музеї «Дрогобиччина» експонована виставка художника Степана Івасейка під назвою «Паролі повстанської битви». Виставку відкрито за сприяння Конгресу українських націоналістів, Громадського форуму Дрогобиччини, Української народної ради та Братства ОУН-УПА. Експонати виставки – це образна розповідь сучасному поколінню про героїчну сторінку нашої історії – армію УПА. Степан Івасейко народився у селі Іваньки, з якого сьогодні залишилася тільки одноіменна назва місцевості на теренах Сокальщини. Його рідне село було вщент спалено і обстріляно радянськими енкаведистськими військами у 1944 році. Втеча від куль, пошуки прихистку і подальші поневіряння в умовах московсько-більшовицького терору, а з другої сторони- рішучий опір УПА: все ... Читати далі »
Переглядів: 550 | Додав: vvp | Дата: 21.07.2010 | Коментарі (0)

Магнітно-ядерний резонанс запрацює у Дрогобичі до 21 вересня
 
Магнітно-ядерний резонанс, який Дрогобич отримав у подарунок від польського міста –побратима Сянока, уже розмитнено. Про це, сьогодні, 19 липня, на оперативній нараді повідомив начальник відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Андрій Шевкенич. Міський голова Микола Гук доручив йому підготувати доповідну записку і зазначити скільки коштів потрібно на встановлення цього обладнання. Микола Гук додав, що магнітно-ядерний резонанс має запрацювати до 21 вересня. Це буде подарунок дрогобичанам на День міста. Нагадаємо, унікальне діагностичне обладнання – магнітно-ядерний резонанс - транспортували до Дрогобича ще у березні. Обладнання проходило процедуру розмитнення. Як зазначив Микола Гук, магнітно-ядерний ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: vvp | Дата: 19.07.2010 | Коментарі (0)

 
 
До відома суб’єктів господарювання!
Повідомляємо Вас, що 29 серпня - 5 вересня 2010 року відбудеться 79-й Міжнародний ярмарок народного споживання у м. Ізмір (Туреччина), у роботі якого планують взяти участь більше ніж тисячу компаній із 60 країн світу. Загальна виставкова площа становить близько 70 тис.кв.м. На ярмарку будуть представлені транспортне та важке машинобудування, хімічна та нафтохімічна промисловість, електроніка, туристичні послуги, сувенірна продукція. Участь у цьому заході сприятиме поширенню інформації про Ваше підприємство, формуванню його позитивного іміджу, виходу на ринки Туреччини, країн Близького Сходу, Азії, Африки таТихоокеанського регіону. Інформацію про готовність взяти участь у ярмарку надсилати за такими електронними адресами ехро ... Читати далі »
Переглядів: 498 | Додав: vvp | Дата: 15.07.2010 | Коментарі (0)

Дрогобичанка Ірина Лемех стала лауреатом I премії Міжнародного конкурсу піаністів у Фінляндії
Ірина Лемех – випускниця дрогобицького музичного училища ім. В. Барвінського. Займатися на фортепіано дівчина розпочала в чотири з половиною роки. На творчому шляху талановитої дрогобичанки чимало відзнак та нагород. Зокрема, у 1996 р. стала лауреатом І-ої премії обласного конкурсу В.Косенка, 1997 р. - дипломантом Всеукраїнського конкурсу юних піаністів ім. Н. Нижанківського. У 1998 р. - лауреатом ІІ-ої премії обласного конкурсу юних піаністів ім. В.Барвінського у Дрогобичі. Також Ірина Лемех була лауреатом II премії Міжнародного конкурсу "Мистецтво XXI ст." (м.Ворзель), дипломантом XI Міжнародного конкурсу піаністів Ф.Шопена в Польщі, лауреатом I премії Міжнародного конкурсу "Фарботони" у місті Каневі. Цього року, крім перемоги у Фінляндії, Ірина Лемех стала лауреатом I премії Між ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: vvp | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0