Неділя, 19.05.2024, 23:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт головного спеціаліста з питань внутрішньої політики

Головна » Архів матеріалів
У Дрогобичі хочуть створити регіональну асоціацію міст і селищ
Сьогодні, 17 грудня, у Дрогобичі в редакції газети «Каменярі» під головуванням головного редактора Ігоря Куруса відбувся круглий стіл. На ньому голова районної ради, заступники міських голів Борислава, Дрогобича, Стебника і Трускавця обговорювали питання координації діяльності громад міст і селищ Дрогобиччини з метою розв’язання регіональних економічних і соціальних проблем, створення людям комфортних умов для праці і проживання. Про це повідомив відповідальний секретар газети Василь Мірчук.
За підсумками зустрічі прийнято Меморандум, в якому, зокрема, проголошується:
1. Головним і першочерговим завданням у своїй діяльності визначаємо соціально-економічний та інфраструктурний розвиток регіону, ремонт автодоріг, вирішення проблем утилізації відходів, водопостачання.
2. Вважаємо, що слід утворити Регіональну Асоціацію міст і селищ Дрогобичч ... Читати далі »
Переглядів: 644 | Додав: vvp | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (0)

У школах Дрогобича і Стебника відновили навчання
Сьогодні, 16 грудня, у школах Дрогобича і Стебника відновилось навчання. Як повідомив начальник відділу освіти Петро Сушко, на засіданні міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, сьогодні на заняттях у школах присутні 90% дітей. Міський голова Олексій Радзієвський зазначив, що у цій ситуації належне треба віддати керівникам санітарно-епідеміологічної служби, освіти, охорони здоров’я, які оперативно спрацювали. Вчасне прийняття рішення про призупинення навчального процесу допомогло перервати ланцюг епідеміологічних процесів і зберегти здоров’я дітей. Нагадаємо, що відповідно до розпорядження міського голови Олексія Радзієвського з 1 грудня у Дрогобичі і Стебнику було призупинено роботу шкіл у зв’язку із зростанням рівня захворюваності учнів на грип та ГРВІ. Тоді епідемічний поріг було перевище ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: vvp | Дата: 16.12.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі на площі Ринок встановили головну ялинку міста Сьогодні, 15 грудня, у Дрогобичі на площі Ринок працівники комунальних служб змонтовали головну ялинку міста. Зі слів директора департаменту міського господарства – заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрія Яніва, до свята Миколая ялинку прикрасять і вона набуде ідеального вигляду.
 
У Дрогобичі начальником фінансового управління стала Оксана Савран
 З учорашнього дня, 14 грудня, до виконання обов’язків начальника фінансового управління виконавчого комітету Дрогобицької міської ради приступила Оксана Савран. До цього часу вона обіймала посаду начальника Дрогобицького управління державного казначейства. Оксана Савран знана у місті ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: vvp | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

У Стебнику завершили формування міської влади
 Обранням заступниками міського голови Петра Веклюка і Олега Веклюка депутати Стебника завершили формування керівництва міської ради та її виконавчого комітету. Про це сьогодні, 13 грудня, на оперативній нараді в дрогобицькій Ратуші інформував секретар Дрогобицької міської ради Тарас Метик. Петро Веклюк вирішуватиме питання міського господарства, Олег Веклюк - проблеми економіки, інвестицій, виконуватиме обов’язки керуючого справами виконкому.
Зі слів Тараса Метика, секретаря Стебницької міської ради було обрано на попередньому сесійному засіданні. Ним став Роман Івасівка, який до останнього часу працював художнім керівником міського Народного дому.
Нагадаємо, що м.Стеб ... Читати далі »
Переглядів: 503 | Додав: vvp | Дата: 13.12.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі готуються до Новорічно-різдвяного ярмарку
У Дрогобичі впродовж Новорічно-різдвяних свят на площі Ринок проводитиметься святковий ярмарок. Про це сьогодні, 10 грудня, на нараді з керівниками відділів, управлінь та служб повідомив секретар міської ради Тарас Метик. За його словами, зусилля усіх структур мають бути скеровані на підготовку цих заходів. У святкові дня торгівля на площі відбуватиметься у спеціальних дерев’яних хатинках, які відображають особливості української етнології. Таких хатинок буде 6, їх виготовили у Дрогобичі на ПП «Чирка». Крім продажу, на ярмарку проходитимуть святкові програми, розваги для дітей. «Для Дрогобича це має бути щось нове цікаве і приємне», - наголосив Тарас Метик.
 
До уваги дрогобичан! ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: vvp | Дата: 10.12.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі обговорили нові стратегії у боротьбі з ВІЛ-СНІДом
Сьогодні, 9 грудня, у світлиці Дрогобицької Ратуші відбувся круглий стіл на тему «Нові стратегії з профілактики ВІЛ-СНІДу у молодіжному середовищі», який організували Дрогобицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійний фонд «Доля нова». Участь у цьому заході взяли співробітник Всеукраїнської мережі людей Наталя Ковнір, які живуть з ВІЛ-СНІДом, регіональний представник цієї мережі Дмитро Тигач, а також психологи, лікарі представники благодійних фондів.
 Секретар міської ради Тарас Метик привітав учасників заходу і зазначив, що влада прикладе всіх зусиль для того, щоб цю важливу проблему не тільки обговорювали, а й були здійснені конкретні кроки у її подоланні.
Переглядів: 481 | Додав: vvp | Дата: 09.12.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі відбувся концерт-бенефіс Вадима Крищенка
Сьогодні, 8 грудня у Дрогобичі в міському Народному Домі ім. І. Франка відбувся великий концерт-бенефіс «Я - України син» визначного українського поета-пісняра, корифея пісенного мелосу, Народного артиста України Вадима Крищенка.
Свої прекрасні твори на вірші Вадима Крищенка подарували слухачам Павло Дворський, Микола Свидюк, Алла Попова, Валерій Кириченко та Михайло Врунський, голос якого дуже нагадує альтіно всесвітньо відомого російського співака Вітаса, якому недавно у Китаї споруджено пам'ятник.
Зірковий концерт вела популярна ведуча Львівського телебачення Оксана Кириченко.
Під час концерту відбулася прем’єра пісні ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: vvp | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)

Китайці мають намір у Дрогобичі будувати сміттєпереробний завод
 Сьогодні, 7 грудня, Дрогобицький міський голова Олексій Радзієвський провів зустріч із представниками китайської фірми, яка займається будівництвом сміттєпереробних заводів в Україні. Участь у зустрічі також взяв перший заступник міського голови Олександр Коростельов. Як поінформував менеджер фірми, китайське місто Шанхай має великий досвід з будівництва сміттєпереробних підприємств. На сьогодні підписаний проект між Китаєм та Україною, на реалізацію якого уряд Китаю виділив 1 млрд. доларів. У рамках цього проекту буде проводитися будівництво сміттєпереробних заводів у 10 містах-мільйонерах України. Дрогобич із 100-тисячним населенням до цього переліку мегаполісів не входить, однак інвестори виявили своє зацікавлення містом. Як зазначив Олексій Радзієвський, питання побудови сміттєпереробного заводу для Дрогобича зараз дуже актуальне. Це може бути регіональне підприємств ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: vvp | Дата: 07.12.2010 | Коментарі (0)

До відома суб’єктів господарювання!
ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження державного регулювання господарської діяльності Верховна Рада України постановляє: І. Внести зміни до таких законодавчих актів України: 1. У Кодексі України про адміністративні правопорушення (Відомості Верховної Ради УРСР, 1984 р., додаток до № 51, ст. 1122): 1) в абзаці першому частини четвертої статті 57 слово «(ліцензії)» виключити; 2) в абзаці першому частини третьої статті 827 слова «мають ліцензії на здійснення діяльності» замінити словами «здійснюють діяльність»; 3) у назві та частині першій статті 145 слова «поштового зв'язку» виключити. 2. У Митному кодексі України (Відомості Верховної Ради України, 2002 р., № 38-39, ст. 288): 1) у частині четвертій статті 101 слова «або діяльності митного перевізника» виключити; 2) у частині перші ... Читати далі »
Переглядів: 539 | Додав: vvp | Дата: 03.12.2010 | Коментарі (0)

У Дрогобичі через грип призупинено навчання в школах
Сьогодні, 1 грудня, у Дрогобичі призупинено роботу шкіл у зв’язку із зростанням рівня захворювості учнів на грип та ГРВІ. Нагадаємо, що за даними міськсанепідемстанції, протягом 22-29 листопада ріст захворювання на грип ГРВІ перевищив епідемічний поріг на 10,2%. Минулого тижня у Дрогобичі захворіло 1079 осіб, з них 79,4% становлять діти до 17 років. Зі слів начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради Петра Сушка, останнім часом в деяких школах через хворобу були відсутніми на заняттях 26-28 відсотків учнів. Петро Сушко звернувся до батьків з проханням припильнувати дітей вдома, не випускати на вулицю, щоб забезпечити карантинний режим і досягнути зниження рівня захворюваності.
Переглядів: 494 | Додав: vvp | Дата: 01.12.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 19 20 »
Форма входу
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0